Carti de dezvoltare personala care te ajuta sa ai succes in viata

anticariat din Bucuresti

Din ce in ce mai multi oameni aleg sa se inscrie la cursuri de dezvoltare personala sau sa citeasca o carte pe aceasta tema, pentru a vedea ce nu merge in viata lor, ce ar putea sa schimbe si cum ar trebui sa arate viata lor, astfel incat sa fie multumiti de ei insisi.

Pentru ca inscrierea la astfel de cursuri se poate dovedi extrem de costisitoare, cea mai ieftina si mai la indemana varianta este achizitionarea de carti ieftine online din oferta celui mai renumit anticariat din Bucuresti, anticariatul https://www.printrecarti.ro/ , unde clientii vor gasi peste 250 de titluri in domeniul dezvoltare personala.

Care sunt cele mai apreciate carti de dezvoltare personala

Prima si cea mai renumita carte de dezvoltare personala este intitulata Inteligenta Emotionala si este scrisa de Daniel Goleman, reprezentand o revolutie in psihologie prin analizarea importantei emotiilor in dezvoltarea personalitatii umane. Citind aceasta carte, care poate fi achizitionata la cel mai bun pret in cadrul anticariatului online, oamenii vor invata sa isi inteleaga sentimentele si sa aiba succes pe plan personal, sa isi constientizeze calitatile, sa invete ce inseamna autodisciplina si empatia.

Carti ieftine online | anticariat din Bucuresti www.printrecarti.ro

carti ieftine online

O alta carte de dezvoltare personala importanta este Incepe cu ce nu-ti place, scrisa de Brian Tracy, care ii invata pe oameni capacitatea de decizie, disciplina si determinarea. Volumul Lider fara functie, scris de Robin Sharma, le ofera cititorilor ocazia sa isi faca o idee despre sistemul de leadership, principiile, instrumentele si tacticile din cadrul unei companii. Cititorii vor fi indrumati catre leadership si proactivitate si vor fi sustinuti sa atinga un nou nivel de performanta si de inovare.

Importanta cartilor de dezvoltare personala

Cartile de dezvoltare personala sunt foarte importante pentru oamenii care, pur si simplu, nu se multumesc cu statutul pe care il au, care nu doresc sa ramana pe o anumita pozitie sociala, care au aspiratii inalte si teluri pe care simt ca le pot atinge, insa nu au sprijin din partea apropiatilor. Una dintre cele mai elocvente exemple in acest sens este Tata Bogat, Tata Sarac, scrisa de Robert T. Kiyosaki, o carte care arunca in aer mitul care presupune faptul ca bogatia sta in bani sau in case.