fbpx

Cartea “Adevarata Natura a lui Dumnezeu”, de Andrew Wommack, acum si in limba romana

adevarata-natura-a-lui-dumnezeu-andrew-wommack

Noutati in Libraria Online Goldbooks

Luna aprilie a acestui an a adus o noutate editoriala la GoldBooks – abia iesita din tipar, cartea “Adevarata Natura a lui Dumnezeu’ de Andrew Wommack poate fi cumparata in orice cantitate, cu livrare rapida. 

Dupa cum arata si titlul, aceasta scriere ne prezinta cum si cine este Dumnezeu, intr-un mod simplu, usor de inteles si atractiv. Perfecta pentru cei care au dobandit credinta crestina dar si pentru persoane care merg de mult timp la biserica, “Adevărata natura a lui Dumnezeu” este o carte ce trece dincolo de religie, contradicțiile Bibliei si arata ce este creștinismul si cum este Dumnezeu, demonstrand ca Tatal vrea o relatie apropiata de prietenie cu cei pe care ii numește copiii Sai.

Cartea, lansata initial in limba engleza in 2012, a ajuns repede in topul vanzarilor in mai multe categorii pe site-ul Amazon. Astfel, si-a consolidat si mentinut usor pozitia in top 100 carti crestine si top 100 carti religioase, adunand peste 250 de recenzii pozitive.

Iata cateva dintre evaluarile facute de cititorii acestei carti, in intreaga lume:

“Am citit doar primul capitol și a fost exact ceea ce trebuia să aud. Atât de mulți creștini sunt învățați un creștinism bazat pe fapte umane. Am suferit foarte mult din cauza faptului că am fost învățat actiuni legaliste care erau etichetate „cuvântul fără compromisuri al lui Dumnezeu” (…) sunt foarte recunoscătoare pentru Andrew Womack și învățătura sa echilibrată care mă ajută să devin înrădăcinată și întemeiată în dragostea lui Dumnezeu.” S.M.

“Andrew Wommack este un vorbitor și un autor dinamic! Aceasta este o carte de bază pentru un nou credincios (…) Vei obtine o înțelegere mai profundă a iubirii lui Dumnezeu pentru tine și a naturii lui Dumnezeu. Această carte ar fi o carte bună pentru un nou credincios sau chiar pentru cineva care caută adevărul. Ar fi un cadou minunat pentru oricine ar putea fi deschis la schimbarea traiectoriei vieții lor.” L.H.

“Încă o dată, Andrew taie prin religie și învață adevărul despre Harul mântuitor al Domnului Hristos. Acesta este adevăratul mesaj al Evangheliei care va schimba lumea, cate un credincios pe rand. Citește-o și da-o mai departe! O carte ce iti schimbă viața!” S.S.

Despre Andrew Wommack si cartile sale  

Andrew Wommack este unul dintre autorii recenti ce au fost adaugati in colectia editurii Goldbooks. Pentru acest an se pregatesc si alte titluri sub semnatura sa, in limba romana.

De peste trei decenii, Andrew Wommack a călătorit în America și în lume, predicand adevărul Evangheliei. Revelația sa profundă a Cuvântului lui Dumnezeu este predată cu claritate și simplitate, subliniind dragostea necondiționată a lui Dumnezeu și echilibrul dintre har și credință. Mesajele sale ajung la milioane de oameni prin programele zilnice de radio și televiziune Gospel Truth, difuzate pe plan internațional. Andrew Wommack a fondat Charis Bible College în 1994 și de atunci a înființat colegii si în alte orașe importante din Americii și pe intreg mapamondul.

Vezi si alte titluri de carti crestine la Goldbooks.ro.