Cariere în Alb Târg de Cariere Medicale în 10 țari Europene

Peste 30 de companii și agenții de recrutare din Europa s-au înregistrat la eveniment. Oferta expozanților variază de la specialități precum medicină internă, cardiologie, anestezie și terapie intensivă, la specialități de stomatologie și farmacie, oferind oportunități de angajare pentru candidați din toate domeniile medicale.

„Târgul oferă studenților, absolvenților, medicilor rezidenți și specialiștilor oportunitatea de a discuta față în față cu angajatori din numeroase specialități și domenii medicale”, afirmă Dr. Bogdan Covaliu, manager general al evenimentului Cariere în Alb. „Profesioniștii din domeniul medical sunt încurajați să participe la târg pentru a afla mai multe despre ofertele prezente și viitoare de angajare, care îi vor ajuta la dezvoltarea carierei lor.”

Evenimentul va avea loc în 10 țări din Europa, în cele mai cunoscute centre medicale: Porto, Lisabona (Portugalia), Budabesta, Debrecen (Ungaria), Bratislava (Slovacia), Ljubljana (Slovenia), Zagreb, Split (Croatia), Pleven, Sofia, Plovdiv (Bulgaria), Atena, Tesaloniki (Grecia), Chișinău (Republica Moldova), Brno, Praga (Cehia), Iași, București, Târgu Mureș, Sibiu, Cluj-Napoca și Timișoara (România).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@careersinwhite.com.

Vizitați http://www.careersinwhite.com pentru a vă înregistra Gratuit la eveniment și pentru a accesa link-urile companiilor participante la cea de a 7-a ediție a Târgului de Cariere și Joburi Medicale – Cariere în Alb.