Care sunt urgentele stomatologice tratabile in regim non stop

Cabinet stomatologic Bucuresti

O situatie care pune in pericol viata sau sanatatea pacientului se numeste urgenta medicala si trebuie tratata ca atare. Urgentele stomatologice sunt la fel de importante si necesita actiune imediata, in caz contrar apar complicatiile, precum sangerarile abundente sau durerile insuportabile. Insa spitalul de stat nu este cel mai bun loc pentru a trata asemenea urgente, indiferent de ora din zi sau din noapte la care  pacientul ajunge. In cabinetul stomatolog Dristor Dental Crown Health, insa, lucrurile sunt complet diferite. Aici personalul amabil si specializat in a oferi ajutor de specialitate chiar si in cazurile de maxima urgenta, va prelua imediat pacientul si va incerca sa amelioreze simptomele, sa gaseasca si sa trateze cauza.

Tipuri de urgente stomatologice

In clinica stomatologica sector 3 despre care se pot afla mai multe detalii accesand http://cabinetstomatolog.ro/, pacientii pot primi ajutor imediat pentru abces, traumatisme, avulsie dentara, luxatia dentara, fractura sau fisura dintelui si hemoragii. Ceea ce inseamna ca pacientul va apela la tratamentele de urgente stomatologice in urma unor traumatisme care fractureaza dintele sau efectiv il scot din alveola, in cazul unor sangerari foarte abundente in cavitatea orala, dar si pentru pierderea plombei sau a altor lucrari precum placa dentara, in urma carora se pot produce leziuni la nivelul buzelor si limbii.

Totodata, urgentele stomatologice include si tratamentul abcesului, o inflamatie foarte dureroasa care apare in jurul radacinii dintelui si include puroi. Medicul poate decide drenarea puroiului colectat sau extrage dintele in cazuri mai grave. Traumatismele dento-alveolare sunt incadrate in categoria urgentelor stomatologice, la fel ca si avulsia dentara, cand dintele iese accidental din alveola si poate fi replantat in maxim o ora de la nefericitul accident.

Urgentele stomatologice includ si luxia dentara, fracturile si fisurile coronare, dar si pulpita acuta, mai ales in cazurile grave ce coincid cu umflarea gingiei si a obrazului. Hemoragia la nivelul dintelui rezultata in urma unei extractii dentare care nu se mai opreste este considerata urgenta stomatologica, la fel ca si alveolita, infectia la locul extractiei dentare.

Urgentele stomatologice sunt tratate in mod corect si eficient de catre specialistii clinicii Dental Crown Health!