fbpx

Care sunt umpluturile tale preferate pentru prajituri?

Dulceata de fructe de padure nu trebuie sa lipseasca din camara ta pentru iarna, de aceea iti recomandam cele mai bune dulceturi, nu doar pentru consumat ca atare ci si pentru umpluturi la prajituri. Daca mergi in supermarket sau la orice distribuitor agreat din fiecare judet incearca dulceturile si gemurile de la Duro, iti vor placea atat pe paine, la micul dejun cat si in torturile si prajiturile tale, pe care le pregatesti mereu de Paste. Incearca umpluturile pentru patiserii de la Duro si te vei bucura de prajituri cu adevarat speciale si delicioase.

Tu ce prajtura cu gem pregatesti cand ai musafiri? Oricand vrei sa pregatesti cele mai bune deserturi, sa mananci o felie de paine cu dulceata sau sa iti umpli camara pentru iarna, Duro este exact ce ai nevoie. Prajiturile cu gem sunt extrem de simple de pregatit dar au un gust sublim, care ne aduc aminte de zilele dulcei copilarii. Poti alege din varietatea noastra de gemuri din fructe proaspete, culese de pe plaiurile autohtone si pregatite de noi, cu multa grija, migala si foarte mare pasiune mostenita.

Intra pe site-ul de prezentare Duro, vezi ce gemuri, dulceturi si marmelada avem si cauta-ne la distribuitori agreati din fiecare judet sau in marile lanturi de magazine.