Care sunt ultimile tendinte vestimentare potrivite pentru sezonul rece?

30 septembrie 2018
Autor:
A&A VESA

Daca pe timp de vara majoritatea oamenilor sunt dispusi in jurul unor tinute lejere, pe timp de iarna alcatuirea garderobei proprii poate fi o adevarata provocare, mai ales cand vine vorba de imbinarea stilurilor, evenimentelor la care participam, starile de spirit si nu in ultimul rand mediului in care activam des.

Haina de blana, detaliul de alcatuire final al oricarei garderobe

In plan feminin, fara doar si poate haina de blana isi gaseste o intrebuintare specifica, intrucat poate acompania sau asorta orice tinuta, indiferent ca ne referim la rochii, fuste, pantaloni sau in plan superior la camasi, bluze pe corp sau diferite seturi vestimentare tip costum.

In egala masura pentru a nu va expune sanatatea, haina de blana aduce in discutie si argumente de ordin termic, mai ales ca exista producatori care ofera diversitate in randul proiectarii acestor articole vestimentare.

Cand vine vorba de ultimile tendinte masculine, acestea trebuie sa concureze atat cu stilul casual cat si cu cel business.

In oricare dintre variante, barbatii isi pot orienta atentia in jurul unei haine de blana  stil jacheta sau a unei veste, care conform ultimelor declaratii ale designerilor recunoscuti la nivel mondial, pot cocheta cu exprimarea personalitatii, a ferocitatii, dar in egala masura si expunerea argumentelor de tip facial sau muscular.

A&A Vesa, producatorul ce expune tendinte de ultim moment

Pentru a duce mai departe traditia blanurilor romanesti, dar in egala masura si pentru a concura cu originalitatea si ultimile aparitii in materie de moda, acest producator se remarca prin activitatea sa de compunere a unor piese vestimentare desavarsite,  argumentul principal fiind materialul cu dispunere 100% naturala.

Daca privelistea unui produs din piele artificiala poate atrage de multe ori cand este expus in vitrina sau in diferite targuri, acesta intr-o scurta perioada de timp isi va pierde farmecul, rezistenta si va determina pierderea investitiei facute.

 

A&A Vesa propune calitate ridicata in randul tuturor produselor promvoate, printre materiale remarcandu-se blana de miel merinos, de vulpe polara sau rosie si pielea naturala, elemente de constructie care au ajutat la afirmarea acestei fabrici aradene chiar si peste hotare.

Foarte multi clienti europeni au apreciat calitatea si originalitatea produselor promovate de acest brand, un lucru de care te poti convinge si tu daca accesezi magazinul virtual ce poate fi accesat cu usurinta si dispune de categorii diferite de produse pentru fiecare dorinta in parte.

In prezent lantul de magazine A&A Vesa  este dispus in jurul oraselor importante din tara noastra, dar exista si alternativa livrarii peste hotare, in tarile integrate UE.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram