fbpx

Care sunt serviciile de o firma de consultanta juridica?

Avocatura

     Problemele de natura juridica apar inevitabil de cele mai multe ori in viata oamenilor, de aceea este foarte important ca atunci cand ajungi sa apelezi la anumite servicii juridice Scarlat in Bucuresti, trebuie sa  gasesti o firma a carei activitate acopera un spectru foarte vast de arii de expertiza in acest domeniu, astfel incat orice problema de drept s-ar ivi, acestia sa poata veni in intampinarea ei cu cele mai eficiente solutii.

Cu ce se ocupa o firma de consultanta?

    Avocatii care se ocupa de astfel de probleme trebuie sa fie profesionisti si sa aiba suficienta experienta castigata de-a lungul timpului astfel incat sa poata sa asiste intr-o multitudine de domenii din spectrul juridic si orice este legat de serviciile de consultanta juridica, asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje.

   Printre serviciile oferite de o astfel de firma de consultanta, specialistii in avocatura trebuie sa efectueze investigatii si analize amanuntite ale cadrului juridic pentru a putea identifica si implementa solutii juridice viabile care sa se supuna particularitatilor fiecarui caz in parte.

  De asemenea, echipa de avocati este capabila sa ofere rezultate satisfacatoare legat de tot ceea ce tine de incheierea unor tranzactii complexe, de rezolvarea anumitor conflicte pe cale amiabila sau in instanta, caci toti reprezentantii firmei sunt consultanti cu diverse specializari.

Ce servicii ofera o firma de consultanta?

Servicii juridice

    O firma de consultanta juridica ofera diferite tipuri de servicii juridice, printre care:

  • Servicii in domeniul dreptului civil si comercial: care se ocupa legat de orice aspect legat de evolutia si modul de operare al companiilor si firmelor, legat de fiscalitate, incheierea unor contracte sau orice este legat de consultanta financiara.
  • Servicii in domeniul dreptului muncii: ofera solutii legat de orice fel de tranzactie intre companii sau orice este legat de contracte colective sau individuale de munca si orice este legat de resursele umane.
  • Servicii oferite in cadrul litigiilor: avocatii firmei de consultanta juridica poate reprezenta orice client in ceea ce priveste procedurile contencioase, de arbitraj sau de mediere, cu recuperarea debitelor de la neplatnici.
  • Servicii privind dreptul insolventei: avocatii echipei de la firma de consultanta juridica in domeniul dreptului insolventei, iar solutiile pe care acestia le ofera fac referire la asistarea creditorilor in orice proceduri de insolventa legat de recuperarea creantelor sau conducerea procedurilor de insolventa astfel incat creantele sa fie platite cat mai repede. De asemenea, sunt oferite solutii eficiente pentru a lichida voluntar companiile
  •   Servicii privind recuperarea creantelor: acest lucru se realizeaza cu ajutorul unor activitati extrajudiciare care se imbina perfect cu activitatile judiciare, pentru a se putea ajunge la o intelegere pe cale amiabila, in cazul in care se doreste acest lucru.

    Astfel, o firma de consultanta juridica trebuie sa fie capabila sa ofere servicii de consultanta si sa poata raspunda oricaror cerinte ale clientilor. In ceea ce priveste oferta financiara, aceasta este personalizata in functie de complexitatea problemelor sau tipului de serviciu juridic dorit, precum consultanta, asistenta, reprezentarea in instanta sau recuperarea de creante.