fbpx

Care sunt motivele pentru alegerea unui calculator second hand?

Calculatoare Refurbished

Intr-o era a tehnologiei si a vitezei, cu totii suntem obligati sa tinem pasul cu modul care se dezvolta lumea. Din pacate insa, produsele noi sunt foarte scumpe acum si reprezinta o investitie pe care unele persoane nu si-o permit sau nu doresc sa o faca.

Calculatoare second hand | calculator-ieftin.ro

Primul motiv pentru care oamenii apeleaza la calculatoare second hand este pretul, intai de toate. Acesta este mult mai convenabil si mai accesibil pentru persoanele care nu dispun de un buget foarte mare, dar care totusi au nevoie de un astfel de obiect. De asemenea, pe site-ul https://calculator-ieftin.ro/ se pot gasi numeroase modele dintre care clientii pot alege: calculatoare Intel Dual Core, AMD, Core2duo, Quad Core si multe altele. Aici se poate studia fiecare tip in parte, pentru ca exista descrierii detalii in dreptul fiecarui produs. In plus, calculatoarele sunt bine intretinute si de calitate, putandu-se plia pe nevoile personale, in functie de caz.

 

Amatorii de tehnologie prefera uneori sa-si construiasca propriul sistem acasa. Astfel, ei pot cumpara produse la mana a doua, pentru ca apoi sa se poata ‚juca’ in liniste cu ele, scotand sau adaugand anumite piese. Este mult mai comod asa, pentru ca atunci cand cumpara produse noi, oamenii nu ar trebui sa le ‚mestereasca’, pentru a putea beneficia de garantie in continuare, atata timp cat ea este valabila.

 

In ceea ce priveste modul de cumparare a calculatoare refurbished, este foarte simplu: achizita se poate realiza online, prin selectarea produsului dorit si adaugarea acestuia in cosul virtual. La final, nu trebuie decat sa se completeze formularul cu detalii precum nume, prenume, adresa fizica si de email si numar de telefon, livrarea urmand sa se faca direct acasa, prin intermediul unui curier rapid. In plus, se poate folosi cardul de cumparaturi in aceasta situatie, pentru ca cei de la Calculator Ieftin au parteneriate cu diferite banci, fiecare achizitie putandu-se face in rate. Pentru cei ce doresc sa vada produsele inainte de a le cumpara, exista si varianta cumpararii direct din magazinul situat in Prelungirea Ghencea, nr. 81B, care este deschis de luni pana vineri, intre oree 09:00 – 17:30, iar sambata de la 09:00 pana la 14:00.