Care sunt cele mai comune servicii stomatologice

Implant Dentar

Studiile arata ca in ultima perioada de timp oamenii au devenit tot mai interesati de modul in care se prezinta dantura lor. Sunt tot mai multe persoane care cauta un dentist bun, care sa le readuca zambetul alb si luminos de la inceput.

De aceea, articolul acesta va fi axat pe cele mai comune practici medicale stomatologice incepand cu cele mai cautate dintre ele. Pe langa clasicele plombe s-a constatat o nevoie uriasa a pacientilor de cosmetica dentara si servicii avansate de implantologie.

In ceea ce priveste cosmetica dentara, totul graviteaza in jurul albirii dentare si uneori procedurile implica si lucrari de restaurare. Albirea dentara poate fi facuta atat acasa, cat si la cabinetul medical urmand cu strictete instructiunile medicului stomatolog. De cele mai multe ori albirea dentara are loc prin decolorare utilizand substante speciale create pentru acest scop.

Desigur ca etiologia si manifestarile clinice ale discromiilor dentare sunt motivele care impun o abordare variata a problemei. Sunt si situatii care nu se pot rezolva doar prin albire si pot fi asociate cu abraziunea smaltului folosind un amestec de acid hialuronic si pulbere de piatra ponce.

Lucrarile de implantologie sunt si ele la fel de cautate ca si albirea dentara, din simplul motiv ca oamenii vor sa isi puna la loc dintii pierduti din diverse motive. Varietatea de produse si calitatea tehnicilor folosite ii determina pe pacienti sa apeleze la cei mai buni medici din domeniu, fara sa mai ia in calcul si preturile.

Implanturile dentare se pun in mai multe etape. In prima faza, are loc insertia implantului dentar care include operatia propriu-zisa si includerea pieselor necesare implantului. Ulterior, are loc deschiderea implanturilor ceea ce implica montarea suruburilor pentru vindecare.

La scurt timp dupa montarea acestor suruburi de vindecare, vor incepe etapele protetice cand sunt realizate coroanele dentare. Pentru coroane pot fi alese mai multe materiale, unele mai rezistente si mai calitative, altele mai rudimentare. Sunt si cabinete care accepta plata in rate pentru implaturile dentare puse.

Ca si concluzie, pe langa clasicele plombe, stomatologii creaza adevarate opere de arta.

Clinica Stomatologica din Sector 2 realizeaza cu succes orice tip de interventie stomatologica si garanteaza pentru calitatea si durabilitatea materialelor folosite. Pentru detalii acceseaza site-ul https://cabinetstomatologicsector2.ro/.