fbpx

Care sunt cartile pe care trebuie sa le citesti o data in viata?

carti de citit

In prezent, oricine are posibilitatea de a-si cumpara cartile de care are nevoie de la preturi accesibile, fara sa se complice, chiar din cadrul anticariatelor, care detin o multime de carti disponibile si care sunt de un real interes pentru pasionatii de lectura.

Astfel, anticariatele pun tuturor cumparatorilor la dispozitie carti ieftine, dar care au o valoare emotionala si sentimentala uriasa. Exista posibilitatea sa se gaseasca o multime de carti scrise de autori celebri, intr-o stare excelenta, la un pret accesibil.

3 carti pe care nu trebuie sa le ratezi sub nicio forma

1. „O mie noua sute optzeci si patru”, George Orwell

O mie noua sute optezi si patru” este un roman care ilustreaza o lume distopica in care lozincile de tipul „razboiul este pace” sau „ignoranta este putere” guverneaza intreaga actiune. Desi este incadrata in categoria celor mai populare distopii, exista cateva aspecte si metafore infioratoare care fac referire la regimul comunist.

2. „Batranul si marea”, Ernest Hemingway

Batranul si marea” este una dintre cele mai importante carti de citit intr-o viata pe care niciun pasionat de lectura nu trebuie sa o rateze. Batranul pescar, Santiago, protagonistul, isi concentreaza viata in jurul ideii ca omul trebuie sa creada in ceva ca sa reuseasca. Cu alte cuvinte, este o carte care isi indeamna cititorii sa nu renunte sa creada in idealurile lor, indiferent de cat de dificil ar fi.

3. „Strainul”, de Albert Camus

Strainul” este un roman filozofic, care se revolta impotriva stereotipurilor si regulilor societatii, care infraneaza sau chiar limiteaza capacitatea fiecarui om de a fi el insusi. Astfel, cel care nu reuseste sa respecte tiparele impuse de societate se poate identifica drept strain.

Carti ieftine | carti de citit | PrintreCarti.ro

Carti ieftine

Cititorii care isi doresc sa gaseasca aceste 3 carti fundamentale la preturi accesibile, isi pot indrepta atentia catre PrintreCarti.ro, un anticariat care cuprinde o ofera bogata de lecturi interesante.

Prin urmare, niciun cititor nu trebuie sa rateze niciuna dintre cartile mentionate anterior in articol, care au intrat la inimile tuturor pasionatilor si care au contribuit semnificativ la schimbarea perceptiei asupra vietii.