Care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le aiba un prosop de calitate?

prosoape personalizate

Exista o multime de branduri pe piata care produc, in mod special, produse textile cum ar fi prosoape pentru lanturile hoteliere. Indiferent ca au sau nu ani de experienta in spate, importanta este calitatea produselor pe care acestea o ofera hotelierilor. Identificarea unor optiuni pentru prosoape potrivite pentru un hotel nu trebuie sa reprezinte o dificultate atunci cand se stiu deja caracteristicile ce trebuie sa le defineasca.

Specialistii Brodank se ocupa cu producerea si comercializarea de produse textile special concepute pentru lanturile hoteliere si nu numai. Ii recomanda experienta de ani buni din spate, iar calitatea produselor oferite se afla pe lista de prioritati. Se pot achizitiona atat lenjerii, paturi perne, fete de perne si alte asternuturi, precum si prosoape. Insa este disponibila si achizitionarea pe comanda de prosoape personalizate – avantaj ce adauga un plus de eleganta si rafinament din punct de vedere estetic.

Cautarea de prosoape personalizate nu trebuie sa reprezinte o dificultate atunci cand se stiu caracteristicile necesare.

  1. In primul rand, materialul ales este una dintre cele mai importante caracteristici, deoarece daca este bumbac, sa zicem – produsul va rezista pentru o perioada mult mai lunga de timp. Cu cat textura este mai groasa, cu atat va creste rezistenta la mai multe spalari. In schimb nu trebuie neglijata textura acestuia, care trebuie sa fie moale si placuta la atingere.
  2. In al doilea rand, culoarea este importanta – deoarece trebuie sa fie aleasa in functie de decorul camerei sau al baii de hotel. Este recomandata alegerea unei nuante cat mai pale sau nude, respectiv alb. Albul este printre cele mai indicate optiuni pentru prosoape personalizate, pentru ca se pune in contrast cu brodura sau inscriptia de pe prosop, creand o armonie placuta.
  3. In al treiea rand, cusaturile reprezinta o caracteristica ce trebuie respectata. Prin intermediul cusaturilor reiese calitatea produsului. Cu cat este mai rezistenta cu atat o sa faca fata mai bine la mai multe spalari, fara sa fie deteriorat sau distrus in timpul curatarii.
  4. De asemenea, daca se aleg prosoape care sa aiba imprimeuri sau mai multe combinatii de culori trebuie verificat materialul din care este fabricat pentru a nu se decolara si a capata un aspect neplacut.

Bumbacul este cea mai buna alegere, cand vine vorba de rezistenta si confort in acelasi timp. Exista mai multe tipuri:

Bumbac egiptean – usor de intretinut, deoarece rezista la spalari multiple si isi pastreaza aspectul initial;

Casmirul de bumbac – este printre cele mai calitative tipuri de material folosite pentru prosoape personalizate deoarece prezinta o textura foarte moale, chiar si dupa spalare, are un aspect lucios si este confectionat dintr-o fibra lunga si durabila. Denumire lui initiala este bumbacul Supima.

Bumbac turcesc – o calitate in plus pe care o are un prosop confectionat din acest tip de material, este faptul ca poate absorbi umezeala foarte eficient.

Este recomandata alegerea de prosoape cu design-uri cat mai simple si o grosime cat mai mare pentru a putea fi utilizate cu placere. Pentru mai multe detalii despre prosoape personalizate se poate accesa adresa www.lenjerii-hotel.ro.