fbpx

Care sunt avantajele licitațiilor online?

Un lucru e sigur. Internetul a schimbat pentru totdeauna felul in care cumparam anumite lucruri, dar si economia mondiala. Accesul la informatii este mult mai usor si mai rapid si de acum inainte putem cumpara absolut totul fara sa trebuiasca sa ne deplasam. Chiar si atunci cand vine vorba despre tablouri scumpe de vanzare.

Da. Este posibil de ceva vreme sa cumperi arta online. Dar nu numai tablouri, ci si bijuterii, ceasuri, vinuri sau arta decorativa.

Care sunt deci avantajele oferite de casele de licitatii online?

Succesul vanzarilor inregistrate de A10 by Artmark poate fi explicat de mai multi factori, printre care mai nou si pandemia, cand s-au inregistrat vanzari record. Vei ajunge prin intermediul ei intr-un loc unic, cu o ofera foarte mare si de calitate din confortul casei tale. Dar nu numai.

Iti ofera minunata posibilitate de a cumpara arta, obiecte sau alte comori minunate la cele mai competitive preturi.

De la transparenta preturilor, la autenticitatea operelor sau disponibilitate 24 din 24 iata care mai sunt avantajele oferite de licitatiile online.

Transparenta preturilor. Inainte de a incepe licitatiile, poti sorta sau tria totul in functie de estimarile lor deci te poti concentra doar asupra operelor sau lucrurilor care corespund bugetului tau.

De asemenea, plata bunurilor este securizata si simplificata. Poti plati bunurile dupa ce licitatiile sunt incheiate, fara sa fie cazul unor taxe suplimentare.

In plus, bunurile pe care le poti gasi la licitatiile online sunt foarte rare, foarte frumoase, unice, chiar si nu le vei mai gasi altundeva. Sunt bunuri speciale, specifice, emblematice, pe care nu le poti gasi chiar oriunde. Deci daca vrei sa gasesti veritabile comori, aici trebuie sa ajungi.

Rapiditate si facilitate. Licitatiile online sunt foarte simple, cel care ofera cel mai mult castiga arta. Si datorita A10 by Artmark poti beneficia de cea mai buna selectie de obiecte de arta contemporana, bijuterii, ceasuri, vinuri sau arta decorativa.

Sustinere specializata. Ai de asemenea, o multime de experti la dispozitie care se asigura de faptul ca vei face cele mai bune alegeri. Un alt avantaj al platformei online este ca obiectele de arta pot fi consultate oricand.

Printre avantajele oferite de licitatii online mai putem aminti si inteligenta artificiala care permite identificarea gusturilor clientilor sau colectionarilor si formularea de recomandari.