fbpx

Care sunt accesoriile de care orice gamer are nevoie?

Oamenii pasionati de gaming sunt cei care cheltuiesc cele mai multe resurse pentru accesorii IT. Acestia au nevoie de rapiditate in miscare, de o calitate impecabila a imaginii, de un sunet cat se poate de clar si de control foarte bun. Din acest motiv, in ultimii ani au fost construite o multime de accesorii, care mai de care mai interesante, destinate exclusiv gamerilor. Exista inclusiv scaune si birouri pentru gameri, care imbunatatesc in mod real experienta acestora.

Cele mai utilizate accesorii pentru gaming sunt tot cele clasice, insa

Mouse-ul de gaming. Este un accesoriu utilizat de toti gamerii. Acesta trebuie sa se miste foarte repede, sa raspunda imediat solicitarilor si sa aiba o precizie maxima. Exista mouse-uri cu fir sau fara fir, insa nu modul de conectare conteaza la alegerea unui astfel de produs. Ceea ce este important este ca mouse-ul sa ofere un control echilibrat al impulsurilor, sa aiba cat mai multe butoane, sa poata fi personalizat in functie de preferintele utilizatorilor si sa fie cat mai confortabil la utilizare.

Tastatura de gaming. Este un alt accesoriu IT al carui raspuns rapid este vital pentru succesul intr-un joc. Tastaturile de gaming trebuie sa iti permita o utilizare cat mai simpla, sa fie vizibile ( exista tastaturi cu iluminare care pot fi usor de folosit pe intuneric ) si sa dispuna de butoane care pot fi programabile.

Sunetul. Dintre toate accesoriile pentru gaming, cele de sunet sunt cele mai convingatoare pentru gameri. DE cele mai multe ori, alaturi de imagine, sunetul creeaza experienta complexa si completa a unui joc. Placa de sunet, castile sau boxele sunt accesorii care merita o investitie serioasa daca iti doresti o experienta excelenta in timpul jocului.

Acestea sunt accesoriile de baza pentru un gamer care foloseste computerul pentru a intra in lumea jocurilor. Evident, exista o multime de alte tipuri de accesorii, care mai de care mai interesante. In ultimii ani au aparut ochelari care contureaza o realitate virtuala incredibila, seturi cu volan si pedale pentru curse, diverse joystick-uri, pistoale si manete pentru shootere si fel de fel de alte obiecte care au capacitatea de a transforma un joc. Totusi, pentru inceput, un mouse, o tastatura si niste boxe de buna calitate pot contura extrem de bine experienta din timpul jocului.