fbpx

Care este gustul copilariei tale?

Si tie iti tresare inima de bucurie cand te gandesti la copilarie, la vacantele de la bunici, la camara plina si la dulceturile bunicii, pe care le serveai cu atata satisfactie la micul dejun, le intindeai pe felia de paine proaspat scoasa din cuptor sau le savurai cu vestitele scovergi? Duro este producator de gemuri, reteta bunicii, marmelada, pasta de fructe tartinabila si miere energizant. Cu o traditie din 1991 produce si comercializeaza unele dintre cele mai bune gemuri de pe piata, exact asa cum mancai la bunica.

Bucura-te de gustul de odinioara cu Duro! Va invitam sa ne cunoasteti produsele, pe noi si traditia noastra de a face gemuri, pasta de fructe tartinabila si marmelada. Suntem pe piata din anul 1991 si tot de atunci facem produsele noastre cu tot sufletul, investim timp in imbunatatirea retetelor si in dezvoltarea liniilor tehnologice, astfel incat afacerea noastra sa fie fara cusur. Fabricam gem pentru patiserii, marmelada, pasta de fructe tartinabila, miere energizant, toate acestea din piurerui de fructe, atent selectionate. Standardul calitatii si igienei sunt regulile de care noi tinem cont la fabricarea celor mai bune si savuroase gemuri.

Marmelada pentru patiserii de la Duro este realizata dupa o reteta atent elaborata care imbina prin continutul sau mare de fruct, gustul dulce al copilariei cu structura sa unica, termostabila. Poate fi folosita ca atare sau ca umplutura in patiserie, cofetarie, sau in alte sectoare din domeniul alimentar.