fbpx

Care este cel mai bun instrument de productivitate pentru afacerea ta?

Una dintre cele mai bune variante de a deveni productiv si de a folosi cele mai noi tehnologii , indiferent de locul unde lucrezi este sa optezi pentru cele mai bune instrumente, asa cum sunt acele programe si servicii oferite de Microsoft 365 work from home. Si cel mai probabil, ai vazut de foarte multe ori termenul de Office 365, insa nu stii exact ce presupune si ce aduce in plus acest abonament, dar mai ales, cum te poate ajuta sa te conectezi cu alte persoane sau cu angajatii si sa transformi modul in care vei lucra eficient chiar de la distanta.

 Ce este Microsoft Office 365 work from home?

Pe langa toate celelalte programe si servicii pe care Microsoft le-a pus la dispozitia utilizatorilor, acestia au inteles ca este nevoie de un anumit abonament care sa contina toate acele aplicatii Microsoft Office de care ai avea nevoie pentru afacerea ta, dar si de multe alte servicii, tinand cont de nevoile si necesitatile fiecarei companii in parte.

Acesta poate fi utilizat pe diverse dispozitive, in functie de software-urile folosite, toate aplicatiile fiind actualizate permanent, atat timp cat ele sunt incluse intr-un abonament valabil.

Pe scurt, Microsoft Office 365 work from home este cel mai bun pachet de care pot beneficia companiile si includ:

  • Aplicatii Microsoft Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher si Acces( ultimele doua aplicatii pot fi utilizate doar cand sunt instalate pe Pc-uri)
  • Servicii Microsoft: Exchange, One Drive, Teams, Stream, Power Automate, Power Apps, Sway, Planner, Whiteboard si SharePoit.

Toate aceste aplicatii si servicii pot fi instalate pe diverse dispozitive, astfel incat sa fii mereu in legatura si la curent cu noile informatii. Poti opta pentru a instala Office 365 pe Pc-uri, laptop-uri, Mac-uri, tablete sau smartphone-uri. Astfel, indiferent ca utilizezi Windows, Android sau iOS, poti sa te bucuri de aceste aplicatii si servicii importante pentru afacerea ta.

Care sunt avantajele aduse de Microsoft Office 365 work from home?

Toate instrumentele si aplicatiile pe care Microsoft Office le pune la dispozitia utilizatorilor business aduc o serie de avantaje, printre care:

  • Indiferent de dispozitivele utilizate, Office 365 work from home ofera posibilitatea de a lucra oricand si oriunde
  • Aplicatiile sunt permanent actualizate pe toate dispozitivele si nu va trebui sa mai pierzi vremea cu instalarea, actualizarea sau sincronizarea
  • Aplicatii ce ofera servicii inteligente si profesioniste, precum Cercetare si Editor( Word), Proiectant( PowerPoint) sau Detalii
  • Cu ajutorul aplicatiilor Outlook si Exchange vei avea posibilitatea de a te conecta cu persoane din interiorul si din afara companiei
  • Office 365 are un nivel de securitate foarte mare, toate datele si informatiile fiind in siguranta si poate proteja impotriva virusurilor, malware-ului, tentativelor de phishing, spamului sau altor amenintari.

Pe scurt, daca vei avea nevoie de cele mai noi solutii care sa te ajute la cresterea productivitatii firmei tale, nu ezita sa apelezi la Microsoft Office 365 work from home si vei vedea rezultatele productivitatii tale in scurt timp.