Care este cea mai bună gelaterie din București?

27 noiembrie 2022
Autor:
IzzyReduceri

Înghețata este un desert adorat de foarte multă lume. Copii și adulți deopotrivă caută gustul aromat al înghețatei. Totuși, te-ai săturat de aromele artificiale din aceasta și vrei să încerci ceva mai sănătos? Uau Gelato este cea mai bună gelaterie București. Această firmă produce înghețată artizanală de soiuri diferite și foarte gustoasă.

Încearcă și tu cea mai bună înghețată naturală de la Uau Gelato

            Ceea ce îi face pe cei de la Uau Gelato speciali este că folosesc în produsele lor doar materii prime naturale. Ei nu folosesc praf de ciocolată, ci ciocolată întreagă. Nu utilizează vanilină în loc de vanilie și nici prafuri aromate de fructe în loc de fructe întregi și sănătoase. Dacă ești nou în oraș și tot cauți pe internet înghețată București, dar nu ești sigur ce te va satisface, Uau Gelato nu te va dezamăgi.

Gelateria nu folosește în produsele pe care le pune la dispoziție:

 • coloranți
 • arome artificiale
 • conservanți
 • monogliceride sau digliceride
 • potențiatori de gust

Cu toții știm că aceste substanțe nu sunt deloc benefice pentru sănătatea noastră. Uau Gelato este și ea conștientă de acest lucru. Iar pentru că ține la sănătatea clienților ei, produce înghețată folosind materii prime de cea mai bună calitate. Și-a selecționat furnizori foarte atent pentru a avea parte de produse cât mai proaspete și sănătoase. Este recomandat să apelezi la această firmă de înghețată artizanală din București.

Gustul delicios al înghețatei artizanale italiene

            Gustul înghețatei de la Uau Gelato este cel mai bun. Angajații respectă întocmai rețetele celor mai bune înghețate italiene. O prepară cu dragoste și pasiune pentru a ieși un produs de calitate net superioară. Aromele pe care le pun la dispoziție iau naștere în urma rețetelor și regulilor pe care le respectă și italienii.

            Totuși, Uau Gelato adora și să încerce lucruri noi. Astfel, se joacă adesea cu aromele pentru a scoate gusturi noi. Din acest punct de vedere, sunt extraordinar de pricepuți. Combinațiile care reies din mâinile lor de experți sunt absolut incredibile. Câteva dintre multele arome de înghețată pe care le pun la dispoziție sunt:

 1. After eight – o combinație irezistibilă de mentă și pară asiatică, smântână, lapte și bucățele de ciocolată Valrhona
 2. Caramel sărat – făcută din zahăr caramelizat cu atenție, cremă de lapte și foarte puțină sare
 3. Ciocolată cu ardei iute – o minunată combinație dintre ciocolata neagră Valrhona și puțin chilli
 4. Cremă de lapte cu cocos – această înghețată a reieșit din pulpă de cocos proaspătă cu fulgi de cocos și cremă de lapte
 5. Cremă de Whisky – este o combinație cremoasă de Whisky, smântână proaspătă și lapte integral
 6. Malaga – bine cunoscuta aromă de vanilie combinată cu rom și stafide de cea mai bună calitate

Privește cum are loc magia înghețatei Uau Gelato

            Uau Gelato este genul de firmă care nu are nimic de ascuns. Ea promite ingrediente naturale, iar clientul chiar asta primește. Ba mai mult, poți avea șansa să vezi chiar cu ochii tăi cum se prepară desertul. Poți merge în laboratoarele lor pentru a vedea personal cum prepară o gelaterie care se respectă înghețata.

            Autenticitatea produselor lor este importantă pentru Uau Gelato. De aceea preferă să nu folosească arome artificiale. În plus, în această gelaterie poți avea parte și de cele mai minunate parfait-uri. Ei se pricep și la astfel de deserturi și sunt la fel de sănătoase.

            Mai mult decât atât, aceștia prepară și sorbeturi. Diferența dintre înghețată și sorbet nu este una mare. În înghețată se folosesc lapte și ouă, pe când în sorbet nu. De aceea, dacă ești vegan, Uau Gelato s-a gândit la un desert și pentru tine. Poți avea parte liniștit de un sorbet delicios și sănătos dacă nu dorești să consumi produse de origine animală.

Uau Gelato, cea mai ingenioasă gelaterie din București

            Uau Gelato este o firmă care se respectă pe ea însăși, dar și pe clienți. Deserturile lor sunt incredibil de iubite. Toată lumea adoră o înghețată care este și delicioasă, dar și naturală și sănătoasă. Este combinația perfectă! În plus, ai de unde alege pentru că ei pun la dispoziție o gamă largă de arome pentru înghețată. Dacă dorești mai multe detalii în legătură cu înghețata lor, poți accesa site-ul uaugelato.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram