fbpx

Card FIFA 22 personalizat si fii cel mai bun

card fifa 22 personalizat de la Fifa Nation

Incepi in FIFA 22 si vrei sa fii cel mai bun? Pentru asta, trebuie sa stii care sunt cei mai buni jucatori FIFA 22 in diferite pozitii, cele mai mari promisiuni ale jocului si, mai ales la inceput, cei mai buni jucatori ieftini. Prin urmare, inainte de a afla care sunt cei mai buni jucatori FIFA 22, ar trebui sa te motivezi si sa simti ca esti un adevarat profesionist al fotbalului. Stii deja ca jucatorii tai preferati au un card FIFA 22 personalizat. De ce sa nu-l ai pe al tau? Personalizeaza-ti un card FIFA personalizat cu fotografia ta, numele si designul care iti place cel mai mult si il vei primi acasa la dimensiunea pe care o alegi. Ce astepti pentru a obtine acea motivatie suplimentara de care ai nevoie pentru a fi un crack FIFA22?

Cu fifanation.ro iti poti crea un card FIFA 22 personalizat rapid si usor, in doar cativa pasi. Pentru a face acest lucru, selecteaza designul preferat din gama larga de carduri FIFA 22 similare, incarca fotografia personala si introdu valorile dorite. Cardul FIFA 22 personalizat este gata pentru a fi imprimat. Pentru a face acest lucru, graficienii profesionisti decupeaza imaginea astfel incat sa se potriveasca perfect pe card. Poti obtine un card FIFA 22 personalizat de la Fifa Nation din material PLEXIGLAS. Cardurile personalizate sunt de inalta calitate si sunt create cu un finisaj lucios.

Ce sunt cardurile FIFA 22 personalizate?

Fiecarui jucator in modul FUT i se atribuie un tip de card corespunzator valorii si raritatii sale. Exista  carduri de bronz, argint sau aur, precum si carduri speciale FUT, cum ar fi  Legend  sau  Futurestar. Exista, de asemenea, o varietate de alte tipuri de carduri FIFA, cum ar fi cardurile echipa anului  sau  carduri jucatorul lunii. Datorita diferitelor ranguri si tipuri de jucatori, este posibil ca unii jucatori sa apara si pe mai multe tipuri de carduri FIFA. Cardurile nu sunt disponibile numai in jocul FIFA, deoarece exista si carduri de fotbal imprimate  intr-un design FIFA similar  pentru casa sau clubul tau. Iti poti crea cu usurinta  un card FIFA22 personalizat cu poza, valorile si clubul tau. Aceste dispozitive imprimate atrag privirile si aduc acel sentiment FIFA acasa.

In FIFA 22, evenimentul Shapshifters ruleaza in modul Ultimate Team. Aici, cardurilor de actiune li se atribuie uneori noi pozitii si valori mult crescute. Prima echipa este deja cunoscuta si poate fi vazuta in calendarul de evenimente FIFA 22. Canalul de Twitter „FUT Sheriff” arata deja cardurile echipei a doua, cu o scurgere de imagine. Este inclus un impresionant card Cristiano Ronaldo 99. El ofera 99 de puncte atat la ritm, cat si la finalizare. Desigur ca vor urma multe evenimente pana la Fifa 23, dar tu poti profita in acest moment pentru a-ti crea un card Fifa 22 personalizat.