Carbogaz susține performanța în sporturile cu motor cu o echipă tânără și ambițioasă

Lanțul de local de benzinării Carbogaz, activ în București și în zonele limitrofe, susține o echipă tânără în sporturile cu motor, echipă care a reușit performanțe notabile în competiția Romanian Endurance Series. Cele mai recente clasări ale piloților Carbogaz Racing au fost pe podium, atât în clasamentul categoriei, cât și în clasamentul genral.

În etapa recentă din Romanian Endurance Series piloții David Șerban și Sergiu Nicolae, cu ajutorul mașinii Ginetta G40 GT5 au reușit o clasare pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în clasamentul categoriei, iar în clasamentul general au ocupat poziția a treia. Performanța este una notabilă, din perspectiva faptului că a fost debutul în acest tip de curse a lui David Șerban, un pilot de doar 14 ani cu un background solid în competițiile de karting.

Pe parcursul cursei, cel mai tânăr pilot al echipei, David Șerban a reușit să stăpânească foarte bine mașina și să se încadreze aproape perfect pe viraje, ceea ce a determinat timpi de cursă foarte buni. Entuziasmul, pasiunea pentru sporturile cu motor, vigoarea tinereții, talentul și emoția unui nou început l-au ajutat pe David să realizeze un debut cu dreptul în acest tip de competiții din sporturile cu motor.

Chiar dacă a fost o cursă reușită, cel mai tânăr pilot Carbogaz Racing se antrenează cu seriozitate deoarece dorește să-și mențină performanțele debutului și la cursele următoare.

Echipa Carbogaz Racing concurează în Romanian Endurance Series cu o mașină viabilă și versatilă care s-a pliat pe stilul de pilotaj a ambilor piloți. Ginetta G40 GT5 se așează foarte bine în viraje și are capacitatea unor accelerații rapide. Sistemul de frânare este, de asemenea unul eficient, permițând piloților să exploateze orice oportunitate de a câștiga secunde importante pe care o oferă circuitul.

„Am decis să ne implicăm și în sporturile cu motor, mai ales pentru că sunt o pasiune în familie, iar Carbogaz este o afacere de familie. Putem spune că prin Carbogaz Racing, ne relaxăm și ne construim pasiunea pentru motor sport. Când faci ceva cu pasiune, rezultatele apar, iar în cazul nostru, rezultatele au apărut surprinzător de repede și sunt la fel de surprinzător de bune. Sperăm să putem continua seria evoluțiilor pozitive, dar cel mai important la această echipă este atmosfera, felul în care se simțim la antrenamente și la curse, modul în care toată lumea se implică astfel încât lucrurile să iasă excelent.” spune Diana Șerban, Director General Carbogaz.

Debutul spune multe despre Carbogaz Racing, în special că este o echipă care mai are multe de spus pe circuit.

Despre Carbogaz
Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de șapte stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților produse de calitate superioară și servicii prompte.