fbpx

Carbogaz Racing a repurtat un nou un succes în a doua etapă a Romanian Endurance Series

La finalul lunii iunie echipa Carbogaz Racing a continuat seria rezultatelor pozitive în cursele Romanian Endurance Series. După ce în prima etapă echipa s-a clasat pe poziția a treia în clasamentul general și pe prima poziția în categoria A2, ultima etapă marchează o îmbunătățirea a performanțelor, marcând clasări pe prima treaptă a podiumului atât în clasamentul general, cât și în categorie.

Romanian Endurance Series este, după cum îi spune și numele, o competiție de anduranță, organizată sub tutela Automobil Clubul Român (ACR). A doua rundă susținută pe circuitul Motorpark România a aliniat la start 9 echipaje care au trebuit să-și arate măiestria în pilotaj, dar și tăria de caracter în cele trei ore ale cursei.

Echipa Carbogaz Racing s-a bazat și de această dată pe entuziasmul pilotului debutant David Șerban, care la doar 14 ani reușește să facă față cu brio la intensitatea cursei, dar și pe experiența lui Sergiu Nicolae de la Willi Motorsport care a contribuit decisiv la abordarea tactică a cursei. Performanțele mașinii Ginetta G50 GT5 au jucat un rol esențial în economia cursei, performanțe care au fost customizate pentru a face față provocărilor specifice celei de-a doua etape din Romanian Endurance Series.

Carbogaz Racing este proiectul sportiv al companiei Carbogaz care deține un lanț local de stații de alimentare cu carburant în București și zonele limitrofe. Acest proiect a fost dezvoltat din pasiunea pentru sporturile cu motor transmisă în familia fondatorilor companiei. Ca orice proiect pornit din pasiune, crește încet și cu multă muncă. Echipa din spatele Carbogaz Racing este entuziasmată de performanțele de debut obținute, iar succesele pe linie obținute în cea de-a doua etapă a Romanian Endurance Series au fost o răsplată binemeritată a muncii depuse în ultimele luni premergătoare debutului competiției.

„Ne bucurăm pentru că proiectul nostru, Carbogaz Racing, crește atât de frumos și a reușit să implice oameni dispuși să investească timp și pasiune în echipă. Sperăm să continuăm seria rezultatelor pozitive și, cel mai important, să facem totul cu pasiune și seriozitate. Chiar dacă a plecat de la o idee de hobby, Carbogaz Racing a devenit un proiect serios.” spune Diana Șerban, Director General Carbogaz.

Acum urmează o perioadă de respiro din punct de vedere competițional, dar nu și din perspectiv pregătirilor. Următoarea cursă din cadrul competiției este programată pentru data de 23 septembrie 2018. Locul de desfășurare rămâne același, circuitul Motorpark România.

Despre Carbogaz

Carbogaz este o companie cu capital românesc specializată în vânzarea de carburant și în servicii conexe. Compania are o rețea de șapte stații de distribuție în București și în Ilfov, reușind să acopere o parte parte importantă a cererii din zonele în care are stații. Carbogaz se dezvoltă continuu pentru a oferi clienților produse de calitate superioară și servicii prompte.