fbpx

Caracteristici frigider si combina frigorifica de la eGood

Mentinerea alimentelor reci este fara discutie un deziderat al omului modern! Intr-o lume in care alimentele trebuie sa reziste zile in sir pana ajung sa fie preparate, frigiderul sau combina dumneavoastra frigorifica sunt elemente esentiale pentru a avea un standard de viata dorit.

Astfel, pentru a va ajuta in alegerea acestor produse electrocasnice, vom lua ca punct de reper site-ul eGood, unde vom vedea ce putem gasi in categoriile de frigidere si combine frigorifice in functie de pret, brand-uri disponibile pentru fiecare in parte si alte caracteristici importante:

Caracteristicile unui frigider de la eGood

Dintre cele peste 120 de produse din aceasta categorie, cel mai ieftin frigider ce poate fi gasit la eGood are pretul de doar 349 lei, un produs de la brand-ul Neo, clasa energetica A+, la polul opus aflandu-se un frigider ce costa mai bine de 7000 lei, produs de Liebherr, clasa energetica A++

Din punctul de vedere al tipului frigiderului, eGood comercializeaza 27 de frigidere cu o usa cu preturi cuprinse intre 539 si 7159 lei, 85 cu frigidere cu 2 usi cu preturi intre 669 si 5499 lei si frigidere tip minibar.

Printre cele 19 brand-uri disponibile pentru un frigider de la eGood, enumeram doar cateva mai importante: Arctic, Beko, Daewoo, Electrolux, Indesit, LG, Samsung, Whirlpool si Zanussi, cumparatorii avand alaturi de brand-uri si 14 variante de culori din care sa-si aleaga frigiderul.

Caracteristicile pentru o combina frigorifica

Mult mai scumpa decat un frigider, o combina frigorifica poate fi cumparata pe eGood incepand cu 960 lei (combina Arctic clasa energetica A+ aflata la promotie), ajungand sa coste 18189 lei (cazul unei combine frigorifice Liebherr clasa A+).

Alegerea combinei frigorifice pare una destul de grea, acest magazin online comercializand aproape 300 de produse in aceasta gama, de la peste 20 de brand-uri diferite, in 15 variante diferite de culori.

In concluzie, categoriile in care poate fi gasit un frigider sau o combina frigorifica, totalizeaza 425 de produse, de la cele mai importante brand-uri de produse electrocasnice frigorifice, ceea ce inseamna ca aveti de unde alege combina sau frigiderul dorit, la cel mai bun pret!