Capmania de storytelling FOREO dedicata Zilei Internationale a Femeii a creat o platforma in care mii de femei s-au celebrat unele pe altele

16 martie 2020
Autor:
Style Market Online SRL

-Aproximativ 16,000 de femei au impartasit in mediul online povesti emotionale si inspirationale despre femeile din viata lor, luand astfel parte initiativei #PayItForwardWithFOREO a brand-ului FOREO –

 

Anul acesta de Ziua Internationala a Femeii, compania suedeza FOREO a oferit femeilor din intreaga lume o platforma pentru a impartasi povesti frumoase si intime despre impactul ce il au femeilor în viata lor prin initiativa campaniei #PayItForwardWithFOREO.

 

15.828 de femei au fost sarbatorite prin intermediul mesajelor emotionale si inspirationale ce au transmis fericirea, forta si indrumarea - povesti care au fost auzite de milioane de oameni de pe glob.

 

Initiativa a inceput cu o simpla intrebare - daca ai putea face lumea un loc mai frumos, ce ai face? Doritoarele participante au fost invitate sa nominalizeze o femeie care a avut un impact asupra vietii lor, spunand povestea lor brandului. FOREO le-a rasplatit pe acestea, daruindu-le un dispozitiv LUNA mini 2 celor care au transmis cele mai creative si sincere mesaje.

 

„Am decis sa folosim Ziua Internationala a Femeii ca platforma pentru ca femeile sa-si spuna povestile si totodata sa celebreze povestile semenilor. De-a lungul saptamanii in care a avut loc campania, aproape 16.000 de femei s-au implicat, unele impartasind povesti profund emotionante si inspirationale, care au fost cu adevarat greu de citit. Ca în orice initiativa, trebuie sa punem o limita pe stoc, dar avand in vedere mesajele coplesitoare, putem confirma ca am livrat sute de dispozitive in intreaga lume pentru a le multumi acestor femei pentru ca au facut lumea un loc mai frumos. ”

 

FOREO, brand-ul de ingrijire al tenului cu o vechime de sapte ani, recunoaste ca secretele frumusetii femeilor s-au perpetuat de-a lungul anilor inca de la inceputul lumii si fiecare dispozitiv pe care il lanseaza astazi are in spate multi ani de cercetare in ingrijirea pielii femeilor.

 

Pe langa faptul ca le ofera femeilor o platforma unde sa-si spuna povestile, initiativa #PayItForwardWithFOREO este o forma de recunostiinta pentru toate sfaturile de ingrijire care definesc frumusetea de astazi si tehnologia viitorului, pe care se bazeaza dispozitivele FOREO.

 

Cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, femei uimitoare din toata lumea au impartasit povestile lor cu adevarat inspirationale si au adus in centrul atentiei relatiile dintre ele:

 

 

Fiul Nicolei a murit in octombrie 2015 imediat dupa nastere, iar cand fiul meu a murit in 2016, ea a venit la mine imediat. Nicola m-a sustinut cand am suferit cea mai mare durere, desi si a ei era greu de suportat. Mi-a povestiti despre lucrurile prin care a trecut si m-a sfatuit cum sa gestionez situatia. Sentimentele din jurul pierderii unui copil sunt greu de suportat, dar impartasite cu cei care inteleg situatia ne fac sa simtim o oarecare usurare. Impreuna, ca prietene, am suferit decesele bebelusilor nostri, am sarbatorit de fiecare data cand am ramas insarcinate, fara sa stim ca aveam sa suferim fiecare avorturi spontane, am nascut fetite la o luna distanta, am trecut din nou prin perioada de maternitate, care a dus la alte pierderi de sarcina, incercand sa devenind din nou mame. Am fost acolo una pentru celalalta, am trecut prin cele mai negre cosmaruri si cele mai fericite momente. Fara ea, as fi fost singura in cele mai intunecate momente ale vietii mele. - Farrah Moore, Regatul Unit, @farrahkathleen

 

Cea mai importanta si incredibila femeie este uimitoare mea bunica! In timpul crizei politice dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial în Republica Ceha, adolescenta ei nu a fost una fericita, dar a crezut mereu in ea! Este cea mai puternica femeie cu un stil vestimentar uimitor. Motto-ul ei de viata este: Totul se intampla dintr-un motiv. Cand am fost în cea mai rea perioada a vietii mele, cand am fost intr-o relatie cu adevarat toxica si nu stiam ce sa fac cu viața mea, ea a fost acolo pentru mine cu motto-ul ei. Adevarata femme fatale, Marilyn Monroe, bunica mea, inspiratia mea. Multumesc ca esti aici pentru mine! - Johana Stiburkova, Cehia, @johanastiburkova

 

 

FOREO a primit, de asemenea, un raspuns incredibil la aceasta campanie de la clientii care au participat pe Instagram laudand initiativa crearii acestei platforme:

 

„I-am spus bunicii mele ca am nominalizat-o pentru aceasta campanie, insa aceasta nu se mai poate opri din plans. Sper ca voi avea ocazia sa-i ofer dispozitivul FOREO Luna mini 2, dar daca nu… Vreau sa va multumesc, pentru ca am reusit sa creez un moment frumos pentru bunica mea. - @eszterbenyo

 

“La multi ani tuturor femeilor! Acesta initiativa este absolut uimitore si imi place mult ideea. #GirlPower.” - @md33x

 

„Aceasta este cea mai frumoasa campanie pe care am vazut-o vreodata. Felicitari!” - @bogyesz731

 

 

„Am vrut să folosim Ziua Internationala a Femieii ca mijloc de a sarbatori. Suntem un brand care-si asculta atent clientii, iar feedback-ul lor ne modeleaza viitorul, asa ca nu numai ca suntem mandri de platforma pe care am creat-o pentru ca oamenii sa sarbatoreasca, dar suntem, de asemenea, bucurosi sa oferim sute si sute de dispozitive LUNA mini 2 pentru cele mai emotionante mesaje.”

Pentru a citi mai multe povestile cauta #PayItForwardWithFOREO pe Instagram si pentru a fii la curent cu noile initiative FOREO, va rugam urmariti @foreo on Instagram sau abonati-va la newsletter-ul FOREO pe www.foreo.com.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram