Ai nevoie de un cantar de precizie? Iata care sunt cele mai performante modele!

De fiecare data cand trebuie sa masori obiecte de dimensiune redusa, este foarte util sa ai la indemana un cantar de precizie. Aceste dispozitive sunt mici si sunt ideale pentru a cantari bijuterii sau alte produse cu o greutate situata sub 2000 de grame.

Mai mult, daca optezi pentru un furnizor de incredere precum Legalizeit, te vei bucura de o garantie extinsa, aspect ce te asigura ca te vei putea bucura timp indelungat de achizitia facuta. Descopera, in continuare, cateva modele de cantare de grame care iti ofera o precizie incredibila!

Cantar Digital „On Balance” 0.01-100g

Acest cantar de precizie reprezinta un model de prima mana, creat cu mare atentie la detalii. Este ambalat intr-o carcasa din silicon, menita sa-l protejeze de socurile si loviturile puternice care pot aparea de-a lungul timpului. Totodata, aceasta carcasa poate fi indepartata cu usurinta, printr-o simpla miscare, atunci cand iti doresti.

Dispozitivul este prevazut cu o tara din silicon, multumita careia poti fi sigur ca nu vei supraincarca niciodata acest cantar. Dupa ce ai cantarit obiectele, poti pastra produsul la loc sigur, fara carcasa. Scopul acesteia din urma este sa protejeze device-ul in momentele in care te afli in deplasare.

Cantarul digital poate masura pana la 100 de grame, cu o acuratete de 0.01 grame. De asemenea, este compatibil si cu alte unitati de masura, precum uncii (oz), uncii monetare (ozt), dinari (dwt), carate (ct) si grain (gn). Are un display luminos si vine la pachet cu un set de baterii AAA.

Cantar Digital BLscale „Notebook” 0.1-2000g

Produs de BLscale, cantarul „Notebook” este deosebit de performant si poate cantari pana la 2000 de grame cu precizie de 0.1 grame. De dimensiuni reduse (165x105x22mm), acest cantar de precizie are o platforma confectionata din otel inoxidabil si un display LCD iluminat.

Beneficiaza de functia de oprire automata atunci cand nu este utilizat pentru 30 de secunde. De asemenea, dispozitivul vine cu o garantie de 2 ani, aspect ce iti garanteaza calitatea produsului achizitionat. Functioneaza pe baza de baterii AAA, care sunt incluse in pachet.

Cantar Digital Scale „Snoop Dogg” CD

Dispozitivul ideal pentru nostalgici este un cantar de precizie cu aspectul unui CD cu Snoop Dog. Designul oficial al acestui device il transforma in cadoul ideal pentru amicul tau, care are mereu nevoie sa cantareasca obiecte de dimensiune redusa. Cantarul poate masura grame (g), carate (ct), grain (gn), dinari (dwt), uncii (oz) si uncii monetare (ozt).

Produs de brandul canadian Infyniti Scale, cantarul beneficiaza de o garantie de 30 de ani! Cu un interval de cantarire intre 0.01 grame si 100 de grame, acest device dispune de un display cu backlight. Produsul se opreste automat dupa un minut de repaus, functie care prelungeste durata de viata a celor doua baterii AAA incluse in pachet.

BLscale” Cantar + Calculator Digital 0.01-300g

Deghizat sub forma unui calculator de buzunar, acest cantar de precizie are un design elegant si deosebit de practic. Panoul de cantarire este confectionat din otel inoxidabil. Calculatorul digital este complet functional, insa poate fi indepartat cu usurinta oricand doresti sa utilizezi doar cantarul.

Pentru mai multe modele de cantare de bijuterii, acceseaza magazinul online Legalizeit, unde te vei bucura de produse de calitate din partea producatorilor recunoscuti la nivel mondial!