Candy bar-ul – o tendinta tot mai populara

12 ianuarie 2018
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Ultimii ani, trendul de a avea candy bar in cadrul unui eveniment a devenit din ce in ce mai popular. Preluat mai degraba din strainatate, acest tip de bar a fost totusi mentionat inca din anii stravechi, fiind o preferinta a mai tuturor culturilor. Dulciurile combinate cu ciocolata au fost mereu o placere, o gustare pe toate gusturile.

La ora actuala, un candy bar se defineste prin abundenta de deserturi, cu mentiunea ca orice sortiment este de tipul celui care se poate servi fara sa aiba nevoie de tacam. Optiunile sunt atat de diverse, intrucat se pune un mare accent pe partea de prezentare, de design. Asadar, prajiturile din cadrul unui candy bar sunt un bun motiv de a exersa spiritul creativ; coloristica, forme si asocieri inedite sunt doar cateva aspecte de care se tine cont.

Cu totii am observat acadele inedite, prajituri pe bat, sclipire si culoare in prezenta unor apetisante serviri dulci. Cat sa fie cotatia de candy bar pret? Raspunsul variaza in functie de anumiti factori.

Tipul de candy bar

Acest mic colt de rai trebuie sa se defineasca prin gust, aroma, culoare si prezentare. Asadar, in functie de tematica evenimentului se face asocierea cu ceea ce ar putea fi ales. Totul trebuie sa fie reprezentativ pentru cadrul in care este prezent respectivul candy bar.

Complexitate

Acest capitol tine de cate sortimente vor fi incluse. Complexitatea tine de tipurile de prajituri, de dispunerea lor, de combinatiile facute. Se raporteaza totul si la numarul de invitati. Sunt multi cei care pentru o nunta spre exemplu, prefera sa nu mai aseze la fiecare masa un platou de prajituri. Candy bar-ul va fi disponibil pentru toata lumea astfel ca trebuie sa existe si o estimare a numarului de invitati.

Sortimente si decor

Alegerile sunt dintre cele mai variate. Daca ne gandim ca in cofetarii sunt atat de multe tipuri de deserturi de incercat, va imaginati ca mici modificari aduse unor sortimente pot crea alte si alte optiuni. Incadrate in mod estetic printre elemente de decor, acestea vor fi imaginea apetisanta, atragatoare, a unui mic colt de rasfat din tot cadrul evenimentului.

Biscuiti decorati, bomboane fondante, biscuiti pe bat, briose, macarons sunt printre cele mai dorite tipuri de astfel de deserturi. De regula, un candy bar este menit sa fie bogat in optiuni, de aceea se vor include minim 9 tipuri. De la caz la caz, raportat la numarul de invitati si eveniment se vor alege multiple alte sortimente.

Decorul este de altfel si punctul final prin care se poate crea candy bar-ul. Este de preferat sa existe o culoare ce se identifica cu intregul eveniment si tematica acestuia. Unii merg pe ideea de personalizare a acestuia, adica includerea numelui sarbatoritului. Cromatica va ajuta extrem de mult in acest scop.

Pretul unui candy bar

Este greu de estimat ce pret poate avea un astfel de rasfat intrucat nu exista o regula standard in crearea acestuia. Totul se realizeaza dupa discutii cu un cofetar si cu echipa sa, precum si cu cei ce se vor ocupa de decor, intrucat se necesita o colaborare duala. Desigur ca rezultatul este pe masura asteptarilor si chiar mai mult.

Incantarea vizuala, imbietoarele arome si savoarea deserturilor de orice fel sunt combinatia ideala pentru a avea parte de admiratia invitatilor tai.12

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram