Cand trebuie sa apelezi la implanturi mamare?

 

Marirea sanilor este o interventie de chirurgie plastica foarte practicata si se realizeaza prin implanturi de silicon, ser fiziologic (solutie salina) sau cu transferul grasimii deja existente in corp. Aceasta procedura te va ajuta sa obtii forma dorita a sanilor, marimea sau sa iti imbunatatesti simetria acestora.

Pentru multe femei, marirea sanilor este o modalitate prin care sa aiba o mai mare incredere in propria persoana, prin care sa se simta bine in propria piele si sa scape de complexe. Multe tinere sunt complexate din cauza faptului ca nu au fost inzestrate cu un piept generos, dar acest lucru se poate rezolva foarte usor printr-o interventie chirurgicala.

 

Cand s-a efectuat primul implant din istorie cu silicon?

Primul implant realizat in lume s-a intamplat cu mai bine de jumatate de secol in urma in Statele Unite ale Americii, in celebrul stat Texas. Timme J. Lindsey a fost prima femeie ce s-a bucurat de marirea sanilor cu ajutorul implanturilor cu silicon, iar medicul chirurg plastician ce a realizat aceasta interventie a fost Frank Gerow. Frank experimenta prin diferite moduri augmentarea sanilor femeilor si cauta voluntari ce voiau sa incerce procedurile sale. Cu toate ca implantul efectuat de acesta pe Lindsey era in faza experimentala, acesta a avut o durata foarte mare, pacienta neinlocuindu-si niciodata dupa aceea implanturile. Intre timp aceasta metoda s-a perfectionat, mai ales datorita evolutiei tehnologiei si a tehnicilor medicale si in ziua de astazi augmentarea are un aspect mult mai natural, prezinta mult mai putine riscuri si se realizeaza prin diferite metode.

 

Ce tipuri de proceduri se practica pentru marirea sanilor?

Sunt diferite proceduri, insa principalele constau in implantul cu silicon, cel cu ser fiziologic, ce consta intr-o solutie salina si marirea sanilor prin transferul grasimii deja existente in corp, insa pentru aceasta procedura este necesara o cantitate suficienta de grasime existenta in organism ce poate fi transferata, totodata se realizeaza intr-un numar mai mare de sedinte.

Totodata, majoritatea femeilor considera ca implantul cu gel din silicon ofera un aspect mult mai natural si este mult mai placut ca textura decat cel cu ser fiziologic.

Implanturile cu ser fiziologic (apa sarata sterila) se introduc goale, iar ulterior se umplu cu aceasta solutie pana la un volum corespunzator formei si marimii dorite de catre pacienta.

Pentru ce este recomandata aceasta interventie?

Augmentarea sanilor se poate realiza de catre femeile ce isi doresc un bust mai generos, dar nu numai. Toate femeile prezinta o diferenta intre sanii proprii, de cele mai multe ori este insesizabila, insa sunt cateva femei ce prezinta o diferenta vizibil semnificativa intre cei doi sani si de aceea doresc imbunatatirea lor; printr-un implant se pot egala pentru ca pacienta sa aiba un piept frumos si sa se simta bine in propria piele.

Opteaza pentru o marirea a sanilor daca doresti sa aduci o schimbare in viata ta si pentru a te simti mult mai bine in pielea ta. Scapa de complexe si consulta medicul estetician pentru a alege implantul potrivit pentru tine. Cu toate ca se promoveaza aspectul natural, implanturile mamare iti aduc o mai buna incredere in sine si, datorita tehnicilor, aspectul sanilor tai va fi natural. Totodata, marirea sanilor se poate realiza si de catre femeile ce doresc doar o modificare a formei acestora sau pentru a-i egala.