fbpx

Cand merită să joci păcănele cu RTP mic?

Punând această întrebare într-un context general, teoretic ar trebui să vânezi sloturile și păcănelele care au un RTP cât mai mare, deoarece acelea îți vor oferă linii câștigătoare mai des, câștiguri mai multe și ai șansa ca pe termen lung să câștigi mult mai mulți bani decât în alte sloturi. Evident, există și excepții, iar despre aceste excepții vorbim acum. Haide să vedem împreună care sunt momentele în care păcănelele merită jucate chiar dacă au un RTP mic.

Atunci când îți place tematica foarte mult

Cum altfel să merite altfel să joci jocuri ca la aparate cu un RTP de 85% când ai putea investi în păcănele de 95% decât propria satisfacție. Pur și simplu există jucători care pun foarte mult preț și valorifică anumite sloturi pe care le joacă de când au fost lansate și de care s-au atașat emoțional. Fie au jucat în momente fericite din viața lor, fie au creat un obicei care nu ține neapărat de bani sau profit ci de o plăcere nevinovată, fie au doar o plăcere nevinovată vis-a-vis de acel slot.

Foarte frecvent, sloturile care sunt cele mai populare și sunt mereu cerute de către comunitate nu oferă niciodată cea mai mare rată de returnare către jucători. Una dintre cele mai mari valori de RTP este aproape de 99% și nu este nici la Book of Ra, dar nici la Sizzling Hot. Diferă foarte mult gusturile jucătorilor și foarte frecvent acestea decid ce jocuri se vor juca. În cele din urmă, jucăm la păcănele ca să ne distrăm.

Când te joci cu prietenii

Sună-ți cei mai buni prieteni, provoacă-i la un mic turneu de sloturi de pe website-ul celui mai rapid operator de astfel de jocuri și concurați împreună. Vei observa că sloturile nu oferă doar satisfacție financiară, dar sunt și un motiv bun pentru socializare și împărtășirea experiențelor din momentul jocului. Setează un obiectiv dacă participați prin online sau bucurați-vă de fiecare linie câștigătoare dacă sunteți în aceeași încăpere jucând de pe telefoanele mobile.

Dacă vei încerca o asemenea experiență, vei vedea că o rotire pierdută nu te va mai afecta aproape deloc, vei împărtăși bucuria alături de prietenii tăi și se va crea un mediu prielnic pentru socializare, distracție, dar vei simți în sfârșit ce fel de bucurie poate oferi un joc de noroc.

Nostalgia e un factor important

Nu vei putea schimba niciodată o amintire din tinerețe, o amintire care te leagă de un anumit loc, o anumită persoană sau un anumit mod în care te-ai comportat. Este foarte posibil ca pasiunea pentru activitatea de gambling să fi legat anumite legături în interiorul memoriei tale afective, iar acest lucru nu va putea fi schimba de nimic, indiferent de cât de mare este valoarea unui RTP.

Sloturile au avansat foarte mult din punct de vedere tehnologic. Au ajuns să ofere chiar și experiențe 3D, oportunitatea de a intra ușor-ușor în jocuri care funcționează cu ajutorul realității virtuale, până la bonusuri care sunt într-o continuă schimbare, turnee de cazino sau premii care pot ajunge la zeci de mii de euro.

Nostalgia de obicei leagă jucătorii mai experimentați care au apucat și vremurile în care oamenii jucau la sloturi clasice de 5 tamburi cu 10 linii de plată, cu grafici nu tocmai incredibile, dar suficient de atrăgătoare la momentul respectiv. Dacă atunci ai jucat, sigur vei simți o nostalgie când vei vedea că jocurile de acel gen se mențin sus chiar și până în prezent.

Când vânezi bonusuri și oferte

Când un operator de jocuri de noroc organizează un concurs, o promoție sau are o ofertă activă, aceste sunt de cele mai multe ori condiționate de anumite criterii. Printre aceste criterii și condiții ce trebuiesc îndeplinite se află și lista de jocuri care sunt eligibile pentru a obține bonusul sau oferta respectivă. Dacă de exemplu unul dintre operatorii din România oferă un bonus de 1000 RON pentru jucătorii care joacă Book of Ra, vei fi obligat să joci acel slot. Acest lucru duce la declanșarea unui sentiment de nostalgie.

Faptul că ești obligat să joci un slot cu RTP mic pentru a obține în final o răsplată mai mare face ca întreg procesul să merite efortul. La fel poate fi pusă problema și pentru sloturile care au jackpoturi mari. Poate că un slot de RTP mare nu are un jackpot de 1 milion de dolari, dar unul care are un RTP considerabil mai mic va putea oferi un asemenea jackpot. Până la urmă, depinde foarte mult de ceea ce îți dorești să obții.

Preferi să joci la un cazino fizic

Cu toate că în condițiile din prezent este destul de complicat să mergem într-un cazino fizic, plăcerea de a juca la un aparat în toată regula și nu folosind alternativa online poate fi un motiv pentru care ai ales să te joci la sloturi cu RTP mai mic. Dar de ce? Ei bine, sloturile fizice din cazinourile stradale au un RTP mai mic decât cele din mediul online. Dacă în online găsim sloturi de 97%, 98% sau chiar 99%, într-un cazino fizic, RTP-ul aparatelor pornește de la 88% și se oprește la 94%.

Pentru un număr destul de mare de jucători acest lucru nu contează deoarece ei nu găsesc suficientă plăcere în a juca online și consideră că un cazino poate fi numai acela plin de culori, muzică, atmosferă plăcută și alți jucători care simt senzațiile unui cazino stradal.

Concluzie

Aparatele, sloturile, păcănelele sau cum vă place să le numiți, sunt printre cele mai vechi jocuri de noroc din lume și fac parte din categoria care reprezintă standardul de bază din industria de gambling. Sloturile vor fi mereu acolo când vei păși într-un cazino, oferă o experiență atât vizuală cât și de încântare a sufletului și sunt modalități de relaxare preferate de majoritatea pariorilor. Pentru a te bucura la maxim de ceea ce au de oferit, ar trebui să joci ce îți place nu ceea ce se recomandă de către alți pariori cu preferințe diferite.