Cand iarna vine, semineele pe gaz incalzesc casele si inimile

Fiindca tot mai multi oameni se bucura in prezent de evolutia tehnologiei, sistemele de incalzire din casele oamenilor au devenit la randul lor din ce in ce mai moderne si

accesibile. Foarte populara in aceasta perioada este optiunea pentru seminee pe gaz, o alternativa grozava la clasicele seminee pe lemne.

Ce trebuie sa stii despre gama de seminee pe gaz

Magazinele de specialitate comercializeaza seminee pe gaz fabricate din materii prime de buna calitate, care contribuie semnificativ atat la randamentul, cat si la durata de viata a semineelor. Spre exemplu, cele mai noi seminee pe gaz dispun de un strat de otel de 4mm si sisteme de protectie prin ionizare. Un semineu pe gaz nu numai ca nu utilizeaza lemn de foc, dar fiindca opereaza cu gaz, ofera utlizatorilor posibilitatea de a regla intensitatea combustiei de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi. In plus, cu ajutorul acesteia se poate fixa program de functionare preferential al sistemului de incalzire.

Un semineu pe gaz poate inlocui cu succes si clasicile sobe; nu necesita instalarea cosului de fum clasic, dar se preteaza pentru instalare cu usurinta atat la case, cat si la la apartamentele de la bloc.

De ce sa utilizam seminee pe gaz

Optiunea pentru seminee pe gaze in detrimentul sobelor ori semineelor clasice inseamna doar beneficii pentru utilizatori, care se bucura de confortul procurat de cele mai noi tehnologii. Iata in urmatoarele randuri o selectie a principalelor puncte forte ale semineelor pe gaz:

  • Sunt foarte usor de intretinut

  • Pot fi operate si programate de la distanta, prin telecomanda

  • Pot fi personalizate ca aspect in functie de preferintele clientilor

  • Au un consum de gaze redus

  • Beneficiaza de un sistem de evacuare modern, prin tronson linear

O echipa de profesionisti dornica de a-ti veni in ajutor

O intreaga echipa de profesionisti de asteapta la Seminee Expert pentru a-ti oferi consultanta de specialitate in vederea achizitionarii unui semineu performant si durabil. Seminee Expert activeaza in piata autohtona de sisteme de incalzire de peste zece ani, timp in care si-a obisnuit clientii cu produse unice si de incredere.

Aceasta companie si-a consolidat reputatia in urma incheierii unor contracte de colaborare cu numerosi producatori de prestigiu international, asa cum sunt Element 4, Hajduk sau Nordpeis. Din acest motiv, oferta Seminee Expert cuprinde mai mult de 50 de modele de seminee, clasice sau exclusiviste, care asteapta sa incalzeasca locuintele si caminele viitorilor beneficiari. Fiecare astfel de produs vine impreuna cu un termen de garantie indelingat si certificate specifice care atesta standardul ridicat de calitate la care au fost fabricate.

Acceseaza aici oferta completa si descopera mega reducerile de sezon: ai panala 2 800 euro discount nu doar la seminee pe gaz, ci la intreaga gama de seminee disponibile. Completeaza formularul de pe site si pregateste-te de o iarna blanda, cu aroma ceaiului tau favorit.

Pentru a intra in contact cu unul din reprezentantii companiei apeleaza 0721 280 587 / 0784 292 820 / 0744 207 437 sau foloseste adresa de email office@seminee-expert.ro.

Ca sa vezi cu ochii tai cele mai frumoase seminee pe gaz, vino la showroom-ul din Str. Toamnei nr. 27, sector 2, Bucuresti. Pentru camine prietenoase si comode, aici vei gasi toate solutiile la indemana.

Sarbatori fericite!