Cand este nevoie de curatarea laptopului?

Cand este nevoie de curatarea laptopului?

Curatarea laptopului trebui facuta cel putin o data pe an

Curatarea laptopului este o operatiune ce ar trebui facuta cel putin o data pe an pentru a asigura buna functionare a laptopului si o perioada de viata mai ridicata. Daca aveti un laptop cumparat recent, luati in considerare sa faceti o curatare inainte de inceperea verii, cand temperaturile cresc iar laptopul are de suferit daca este folosit necuratat.

Exista multe situatii cand utilizatorii nu au curatat laptopul si acesta a functionat ani buni insa depinde foarte mult de modul cum utilizati laptopul, ce aplicatii sau jocuri folositi si mediul in care este folosit laptopul.
Curatarea laptopului este o masura menita sa previna defectarea ulterioara a cipului video in special avand si un rol de igienizare interna totodata umbunatatind actualele performante ale laptopului.

Daca nu ati facut o curatarea in ultimii 2 ani, va recomandam sa nu mai asteptati si sa apelati fie la noi fie sa incercati dvs sa curatati singur laptopul. Folositi programe de verificare a temperaturilor din interiorul laptopului pentru a va da seama daca laptopul are nevoie urgenta de curatare! Temperaturile mai mari de 70 de grade nu sunt normale decat in timpul rularii jocurilor performante iar daca aveti astfel de temperaturi in stand by, apelati urgent la serviciul de curatare laptop!