fbpx

Canapeaua rosie, o pata de culoare pentru un living plin de viata

canapea extensibila cu 2 locuri

Sunt cateva artificii prin care se poate da viata unui spatiu neutru, iar unul dintre ele este cu siguranta canapeaua intr-o culoare indrazneata. Mai precis, o canapea la comanda, rosie, este categoric un obiect care va atrage toate privirile si va transforma complet spatiul in care este amplasata.

Care sunt cele mai bune combinatii

Dupa cum se stie, rosul este o culoare puternica si foarte indrazneata, cu o „personalitate” proprie. Nu se poate spune despre ea ca trece neobservata. Din contra, are puterea de a pune in valoare, de a starni sentimente puternice intr-un om, doar dintr-o simpla privire.

Cu cat este mai deschisa si mai vie nuanta, cu atat este mai greu de integrat intr-un living, dar nu imposibil. Specialistii de la CasaEduard.ro ii sfatuiesc pe oameni sa integreze canapeaua rosie intr-o camera amenajata simplu, in culori reci sau neutre. Daca, din contra, o astfel de canapea este inclusa intr-un design in care ies in evidenta si alte culori puternice, efectul va fi unul lipsit de eleganta, chiar obositor sau kitschos.

Canapea la comanda | Canapea extensibila cu 2 locuri | CasaEduard.ro

canapea la comanda

Spre exemplu, peretii gri sau cei bej, luminosi, permit amplasarea unei canapele rosii, cu conditia ca restul decoratiunilor sa respecte prestanta ei si sa nu fie incarcate. Covoarele in alb si negru merg de minune in acest caz, pentru ca mai „cumintesc” taria culorii, ajutand-o sa se incadreze mai bine in camera.

Ce materiale se recomanda

Fie ca este o canapea extensibila cu 2 locuri din piele naturala sau ecologica sau din material textil, acest articol de mobilier este si aspectuos si util, deopotriva. Dupa cum se stie, livingul poate fi uneori ocupat de musafiri, iar cand acestia raman peste noapte, o canapea care se transforma in pat este de mare ajutor. De aceea producatorii le recomanda in special pentru spatiile mai putin generoase, dar si pentru camerele de tineret.

Pe site-ul CasaEduard.ro se pot alege canapele rosii cu 2 sau 3 locuri, in functie de necesitatile fiecarei familii, dar un lucru este cert: un astfel de articol va da viata intregii incaperi si o va transforma intr-o atractie pentru toti membri familiei sau pentru musafiri.