Canapeaua extensibila de la Primobila – solutia pentru un living modern

Primobila

Atunci cand dorinta este de a beneficia de maximum de confort in locuinta proprie, producatorii de mobilier cauta sa se adapteze si celor mai pretentioase exigente. Intrucat costurile aferente unei astfel de investitii sunt de cele mai multe ori insemnate si se resimt in buget, interesul va fi intotdeauna de a beneficia de mobila durabila, calitativa si in tendinte.

In intampinarea celor care doresc sa completeze un interior modern, elegant si confortabil vine Primobila. Propunerile disponibile vizavi de canapele lux pe site-ul oficial – primobila.ro – incanta printr-o serie de caracteristici de impact.

Acest tip de canapea reprezinta o alegere inspirata si recomandata de specialisti pentru multiplele avantaje pe care le prezinta. Faptul ca poate fi utilizata atat in varianta compacta, cat si extinsa este mai mult decat convenabil.

Canapele extensibile de la Primobila pentru livinguri moderne

Atunci cand dorinta este de a mobila un living cat mai primitor, canapeaua oferita de Primobila in varianta extensibila se face remarcata. Constituie o incantare intrucat este prin ea insasi un simbol palpabil al frumusetii clasice.

Se prezinta sub un design aparte, vine sub linii curbe intr-un stil unic, completate de detalii superbe. In acest mod, impactul vizual este unul insemnat, schimband in totalitate atmosfera incaperii. In acest sens contribuie si materialul utilizat pentru a imbraca piesa de mobilier, fiind catifelat, completat de butoni. Nu mai este cazul unor achizitii suplimentare, intrucat canapeaua vine insotita de perne ornamentale in ton cu aceasta.

Nici partea de confort nu este neglijata. Producatorul a avut in vedere o spuma poliuretanica speciala prin care asigura confortul fizic deplin. Acesta este consolidat de faptul ca aceasta poate fi mutata fara efort. Sistemul de extensie patentat de altfel faciliteaza inchiderea si deschiderea ei la fel de simplu. Pentru un efect deosebit se recomanda a fi lipita de perete.

Calitatea este indiscutabila, iar actualitatea modelului o face o optiune cu atat mai potrivita. Cei interesati de o astfel de achizitie pot intra in contact cu specialistii Primobila telefonic sau direct de pe site.