fbpx

Camin Particular isi schimba denumirea dar nu si serviciile de 5 stele Ofera le bunicilor o batranete linistita

Camin particular isi schimba domeniul si denumirea in Batraneti Fericite, insa pastreaza serviciile ireprosabile cu care si-a obisnuit toti clientii. Pe site-ul cu noul nume, sunteti informati cu privire la serviciile ireprosabile puse la dispozitie de caminul particular din Bucuresti, precum si modalitatea prin care puteti intra in contact cu personalul azilului de batrani.

Oferiti-le celor dragi o batranete linistita

Daca va doriti sa le oferiti bunicilor sau persoanelor dragi, mai in varsta, un loc in care sa isi petreaca batranetea in cele mai bune conditii, atunci alegeti unul dintre caminele particulare din Bucuresti, “Asociatia Crestina Sf. Nicolae & Sf. Alexandru”. Aici, cei trecuti de varsta a treia vor locui intr-un spatiu modern, care sa le ofere cele mai importante conditii de trai, precum si ingrijire la orice ora din zi.

Ingrijire medicala specializata, chiar la sediul caminului particular

Unul dintre cele mai importante criterii atunci cand alegeti caminul in care cei varstnici sa isi petreaca batranetea sunt serviciile de ingrijire medicala puse la dispozitie de personalul azilului. In acest sens, caminul particular Batraneti Fericite le-a pregatit tuturor rezidentilor cele mai calitative servicii medicale, precum si asigurarea de suport si ingrjire ori de cate ori este nevoie.

Dintre cele mai importante servicii medicale pe care azilul de batrani Batraneti Fericite le ofera rezidentilor se numara: posibilitatea de a consulta un medic de familie in permanenta, un medic psihiatru, precum si un asistent social. De asemenea, mai ales in cazul in care cei varstnici au suferit o operatie sau un accident, prin serviciile medicale, caminul isi ia angajamentul sa isi supravegheze rezidentii non-stop, sa le aplice creme si tratamente conform prescriptiilor, sa administreze tratamente conform schemei, dar si sa monitorizeze parametrii fiziologici ai tuturor pacientilor.

Mai mult decat atat, personalul medical al acestui azil de batrani mai asigura si ingrjire corporala zilnica, precum si ajutor in deplasare acolo unde este nevoie.

Un spatiu placut organizat este o a doua casa pentru rezidentii caminului

Pentru a-i face sa se simta cat mai comod in spatiul pus la dispozitie, caminul particular din Bucuresti le ofera rezidentilor spatii moderne de locuit, dotate cu mobilier cu un design placut si camere de una sau doua persoane, echipate cu televizoare proprii. De asemenea, caminul le mai pune la dispozitie batranilor o biblioteca, o sala de mese moderna, precum si o mica gradina in care cei varstnici pot sa se relaxeze si sa socializeze. Pentru o batranete linistita, alegeti sa le oferiti bunicilor un spatiu linistit si confortabil de locuit!

DESPRE caminul Batraneti Fericite

Caminul de batrani particular Batraneti Fericite este un loc unde cei varstnici pot gasi un mediu ambient placut si familial si care le ofera rezidentilor servicii de cazare si ingrjire medicala de cea mai buna calitate, precum si asistenta in orice moment din zi.
Pentru preinscrieri si consultarea ofertei, intrati pe pagina web Batraneti Fericite si inscrieti-va pentru o viitoare consultanta. Puteti intra in contact cu personalul caminului particular la numerele de telefon 0753 907 355 / 0722 624 264, precum si la sediul caminului, din Strada Teodosie Rudeanu, nr.15A, Sector 1, Bucuresti sau din Calea Plevnei nr. 135-137
Sector 6, Bucuresti.
###