fbpx

Camin nou pentru batrani in Pipera

Este destul de dificil sa ai in familie o persoana ajunsa la o varsta inaintata si/sau cu o stare de sanatate precara. Cea mai des intalnita afectiune in randul varstnicilor este boala Alzheimer, care este o afectiune degenerativa progresiva a creierului ce conduce la pierderea capacitatilor intelectuale, a valorii sociale si a personalitatii, asociata cu tulburari de comportament.

Aceste persoane au nevoie de asistenta si ingrijire 24 de ore din 24, lucru greu sau aproape imposibil pentru familie.
In astfel de situatii, o casa de batrani este locul ideal de resedinta pentru persoana bolnava si in varsta, deoarece primeste ingrijire si asistenta de specialitate la orice ora din zi si din noapte de catre personal calificat, iar daca apare o problema, poate fi vazut urgent de catre medic.

La Camin pentru bunici, cel mai nou camin privat pentru batrani din Bucuresti, persoana draga tie va beneficia de toate facilitatile pentru a trece mai usor peste starea de boala si batranete.
Aici rezidentii beneficiaza de servicii de diagnostic, asistenta medicala si ingrijire non stop, cazare intr-un mediu curat, placut, odihnitor si dotat corespunzator nevoilor, terapii si programe de recuperarea personalizate, hrana proaspata gatita in functie de nevoi sau regim alimentar.

Totul este pus la punct, astfel incat nimic sa nu le lipseasca celor cazati aici, indiferent de nevoi: exista in permanenta medici (generalist, specialist geriatrie-gerontologie) care se ocupa de orice problema aparuta, medicatia se face la timp si corespunzator iar personalul ofera sprijin daca este cazul si pentru satisfacerea celor mai elementare nevoi (hranire, deplasare, igiena).
Camin pentru bunici este cel mai nou si mai modern camin pentru batrani din Bucuresti, situat in Pipera , intr-un loc linistit – in apropierea padurii Baneasa.

Convinge-te de facilitatile pe care le ofera accesand site-ul lor https://camin-pentru-bunici.ro si le poti face o vizita pentru a te asigura ca persoana draga tie va beneficia de cea mai buna ingrijire.