fbpx

Camera hiperbara – beneficiile oxigenoterapiei asupra corpului

Oxigenoterapia in camera hiperbara este o forma alopata de tratament care are numeroase beneficii asupra corpului. Diminueaza durerile, insomniile, afectiunile respiratorii si sprijina sistemul imunitar prin crestere concentratiei de oxigen in sange. In plus, pe platforma de promovare online www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu reducere pentru abonamentele de 10 sau 20 de sedinte!

Camera hiperbara este un dispozitiv special creat pentru a furniza oxigen la o presiune mare. Astfel, cantitatea de oxigen din sange creste si ofera numeroase beneficii asupra corpului si sanatatii tale.

In terapia cu oxigen in mediu hiperbar pacientul respira oxigen la o presiune mai mare decat presiunea atmosferica. Acest tratament permite cresterea cantitatii de oxigen care circula prin corp.

Efectul terapiei este acela ca organismul devine hiperoxigenat. Respirarea oxigenului pur sub presiune mareste abilitatea organismului de a se vindeca.

Tratamentul cu oxigenoterapie ofera beneficii si la nivel de estetica faciala si corporala, mentinand tineretea, frumusetea si sanatatea pielii tale. Ofera o intinerire din interior, amelioreaza aspectul ridurilor, acneea, cicatricile si trateaza eficient aspectul inestetic de coaja de portocala.

Tratamentul cu oxigen intretine frumusetea si reprezinta o metoda de recuperare eficienta pentru sportivi. La nivelul pielii, camera hiperbara actioneaza prin reducerea inflamatiilor si durerii, regenerarea celulara si accelerarea vindecarii anumitor rani sau cicatrici.

In ceea ce priveste medicina sportiva, o parte din functiile camerei hiperbare ajuta sportivii sa isi recapete conditia fizica prin: reducerea inflamatiilor si durerilor, cresterea productiei de colagen, vindecarea mai rapida a contuziilor si leziunilor, dar si alte efecte benefice.

Camera hiperbarica pret? Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pentru a beneficia de tratamentul preferat al sportivilor si vedetelor de la Hollywood. Pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro gasesti preturi cu reducere pentru 1, 3, 10 sau 20 de sedinte de terapie prin oxigentare hiperbarica in capsula, 60 minute/ sedinta.

Pentru o imbunatatire semnificativa a starii tale de sanatate iti recomandam pachetul cu minim 10 sedinte de terapie cu oxigenare hiperbara, pentru care beneficiezi de super-discount, daca cumperi online de pe www.IzzyReduceri.ro!

Beneficiile Oxigenoterapiei

Beneficiile acestui tratament sunt multiple, astfel ca specialistii il recomanda pentru numeroase afectiuni, printre care: leziuni post chirurgicale, oboseala cronica, artrite, artroze, leziuni musculare, ale tendoanelor sau ligamentelor, fracuri, grefe, arsuri, boala Parkinson etc.

Oricare dintre noi ar putea beneficia de acest gen de terapie, fiind ideala pentru:

-probleme articulare, inflamatii articulare – faciliteaza difuzia oxigenului catre tesuturile slab vascularizate sau lezate

-creste energia la nivel celular – prin cresterea nivelului de oxigen din sange

-efect antiaging – sustine oxigenarea celulara si creste productia de elastina, incetinind procesul de imbatranire

-reduce stresul

-recuperare sportiva; creste performanta sportiva

-recuperare postoperatorie; ajuta vindecarea tesuturilor mai rapid

Cum se desfasoara o sedinta in camera hiperbara?

Sedintele in camera hiperbara sunt relaxante si placute, iar durata acestora variaza in functie de problema tratata si recomandarile medicului specialist. Pacientul tratat are parte de intimitate si iși poate petrece timpul citind, ascultand muzica etc. In general, un tratament complet presupune un numar minim de 10 sedinte.

Cum functioneaza oxigenoterapia hiperbara?

Hiperoxigenare – Prin cresterea oxigenului dizolvat in plasma (partea lichida a sangelui), fluidul limfatic si lichidul cefalorahidian, oxigenoterapia hiperbara creste oxigenul disponibil pentru tesuturile deteriorate, stimuland vindecarea lor.

Neovascularizare – oxigenoterapia hiperbara stimuleaza formarea vaselor de sange (angiogeneza) și colagen (tesut conjunctiv)

Hiperoxia imbunatateste activitate antimicrobiana – oxigenoterapia hiperbara reduce sau elimina efectele substantelor toxice, bacterii, virusuri și ale infectiilor prin cresterea nivelului de oxigen al tesuturilor.

Hiperoxia imbunatateste sistemul imunitar – oxigenoterapia hiperbara activeaza celulele albe din sange pentru a lupta impotriva infectiilor, creste rezistenta la infectii, precum si vindecarea ranilor, TOH, de asemenea, ajuta si la reducerea inflamatiei si a stresului oxidativ.

In plus, s-a observat o vindecare mult mai rapida (cu pana la 80% mai rapida) a pacientilor care au facut sedinte de oxigenoterapie inainte si dupa o interventie chirurgicala, fata de ceilalti pacienti care nu au facut.

Daca te-am convins si vrei sa incerci si tu tratamentul cu oxigen in camera hiperbara, nu mai sta pe ganduri si viziteaza platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru a profita de ofertele cu reducere limitata!