fbpx

Camera de Comerț Britanico-Română marchează primele 6 luni de activitate cu o petrecere de vară în stil britanic

Camera de Comerț Britanico-Română (BRCC) a găzduit evenimentul său anual de celebrare a relațiilor de afaceri bilaterale în ziua de joi, 11 iulie, la Hotelul Caro, București.

În acest an, mai mult de 120 de oameni de afaceri de top și prieteni ai BRCC au luat parte la discuțiile despre succesul comercial al ultimelor șase luni și noile oportunități de business care apar odată cu îndepărtarea problemelor datorate incertitudinii pe care a adus-o Brexit.

Felicitând România pentru Președinția sa exemplară a Consiliului Uniunii Europene, Președintele BRCC, Neil McGregor, a deschis seara evidențiind faptul că această realizare poate constitui o rampă de lansare pentru intensificarea legăturilor comerciale dintre Regatul Unit și România. Întregul eveniment a fost moderat de către Colin Lovering – Vice-Președinte BRCC.

După încheierea discursurilor, membrii Camerei și invitații au avut șansa de a se bucura din plin de o petrecere a cărei temă centrală a fost golful și a cărei ambianță a fost îmbogățită de cocktail-urile puse la dispoziție de Stalinskaya, de vinul oferit de Domeniul Bogdan și de berea Ursus.

Consiliul de conducere al BRCC mulțumește Hotelului Caro pentru ospitalitate, sponsorilor pentru divertisment, COS, companiei Marks and Spencer pentru prezentarea de modă, companiilor altexpress.ro, Centrul de Limbi Străine A Best și partenerilor media ai serii, DeBizz. Mulțumirile sunt adresate, de asemenea, și celor de la APAN Top Selection, Chris Filip, Commons, Greek Gourmet Shop, Happy Forever by Andreea, Medicover România, Nomade Communication, Prolive Cosmetics, and Pullman Bucharest World Trade Centre pentru furnizarea premiilor tombolei. Atmosfera a fost destinsă, de asemenea, de interpreta la vioară electrică Graziella, echipa de dans FiveGym și cântărețul John Romanu.