fbpx

Camera de Comerț Britanico-Română deschide un nou capitol în istoria sa

Camera de Comerț Britanico-Română a deschis un nou capitol în istoria sa. Data de 16 aprilie a marcat deschiderea noului birou, la Commons Romană, București, ocazie cu care consiliul camerei a invitat membrii BRCC să se bucure de ceaiul de după-amiază, sărbătorind o nouă abordare pentru comunitatea lor. Evenimentul a avut loc la Commons Romană, București, unde echipa BRCC își va desfășura activitatea pentru a răspunde cu promptitudine nevoilor membrilor săi, pentru a crea și susține mediul de afaceri, astfel încât comerțul liber și investițiile să prospere.

Membrii și prietenii organizației s-au adunat pentru a sprijini echipa BRCC într-un nou context și într-o atmosferă plăcută. Evenimentul a fost deschis de Colin Lovering, Vice Chairman BRCC, a continuat cu discursul lui Neil McGregor – Chairman, și al lui Daniel Kearvell – Vice Chairman BRCC. În cadrul evenimentului s-a discutat despre viitoarele planuri și strategii ale camerei de comerț pentru a facilita și a încuraja colaborarea între cele două țări prin facilitarea dialogului dintre companii și pentru a ajuta membrii să își dezvolte afacerile. Oaspeții au avut, de asemenea, onoarea de a-l întâlni pe Ambasadorul Marii Britanii în România, Andrew Noble, care a ținut un discurs încurajator cu privire la cooperarea dintre Ambasada Marii Britanii și BRCC.

Cofondatorul Commons, Yoni Schimmel, a declarat: Suntem cu adevărat încântați să găzduim echipa BRCC la Commons. Dinamismul și energia Camerei vor fi un avantaj deosebit pentru comunitatea în creștere a Commons și ne dorim o colaborare lungă și fructuoasă.

Neil McGregor, BRCC Chairman, a declarat: Suntem absolut încântați de noua noastră casă la Commons, Romană. Conceptul lor unic de birouri orietat către comunitate se potrivește perfect cu filozofia BRCC și știu că atât echipa, cât și membrii noștri vor primi tot suportul de care au nevoie în desfășurarea activităților și pentru dezvoltarea afacerilor.

Camera de Comerț Britanico-Română este cea mai importantă organizație dedicată mediului de afaceri care promovează comerțul și investițiile bilaterale între Regatul Unit și România. ONG-ul joacă un rol important în crearea și susținerea unui mediu de afaceri în care comerțul liber și investițiile prosperă. BRCC este o organizație independentă cu peste 20 de ani de activitate în România și în Marea Britanie.