fbpx

Cămașă de noapte din satin – ce culoare vei alege?

Serile pot deveni de vis dacă porți ținuta care trebuie. O cămașă de noapte, un kimono, sau o simplă pijama este singurul ingredient pentru o seară fără griji. De unde ne putem achiziționa lenjerie intimă damă de calitate? Sau pentru a o dărui cuiva drag nouă? Astăzi ne îndreptăm atenția către compleurile de damă de la brandul românesc La Nuit.

Ce ne putem aștepta să găsim la brandul La Nuit?

La Nuit este brandul destinat doamnelor și domnișoarelor în căutare de noi ținute de seară. O cămașă de noapte din satin s-ar putea să fie alegerea potrivită pentru multe dintre ele. Noi suntem de acord cu această afirmație, astfel că v-am pregătit câteva detalii despre culorile unei cămăși.

Suntem obișnuite cu cele mai simple culori, precum verde sau galben, însă la brandul La Nuit vom găsi și altele. Fiecare culoare are corespondența ei, astfel că doamnele și domnișoarele se pot ghida după ele. Așadar, despre ce culori vom vorbi?

  1. Roz-pudră – culoarea romantismului și a dragostei pentru alții.
  2. Negru – culoarea misterului, a eleganței și a senzualității;
  3. Roșu – culoarea pasiunii, a iubirii și a sentimentelor puternice;
  4. Ivoire – culoarea calmului, a eleganței și a purității;
  5. Bleumarin – culoarea mării

Roz pudră – culoarea romantismului, a dragostei pentru sine și pentru alții

Rozul pudră este, fără doar și poate, un fan favorite printre doamne și domnișoare. Culoarea pală și liniștită a rozului le face plăcere acestora. Și în această ordine de idei, de ce nu ar achiziționa o cămașă de noaptea de culoarea roz pudră?

Rozul pudră este culoarea romantismului și a dragostei pentru sine. Nu este o dragoste narcisistă, ci una sinceră adresată propriei persoane. Așadat, dacă sunteți în căutarea unei ținute de seri potrivite, le găsiți la brandul La Nuit. Plus multe alte culori și piese vestimentare vă așteaptă!

Negru – culoarea misterului, a eleganței și a senzualității

Știm din filme și seriale că o ținută de culoarea neagră este o sugestie pentru ispită și senzualitate. Negrul se potrivește pe orice, la fel precum albul, și este ideal pentru o cămașă de noapte. De ce doamnele și domnișoarele să nu se simtă senzuale într-o cămașă de noapte?

Satinul ajută și el la scoaterea în evidență a formelor corpului. Negrul merge cel mai bine pentru o cămașă lungă de noapte, însă se poate opta și pentru una scurtă. Care credeți că este cea mai potrivită alegere pentru o seară alături de cineva?

Roșu – culoarea pasiunii, a iubirii și a sentimentelor puternice

Se cunoaște faptul că culoarea roșie este culoarea pasiunii. Uneori este atribuită și mâniei, însă acesta este un subiect pentru altă discuție. O cămașă de noapte de culoarea roșie invită la pasiunea și la o noapte de iubire. Așadar, e potrivită pentru seri romantice cu partenerul?

Răspunsul este da! Chiar și el poate achiziționa o astfel de ținută pentru partenera sa. Domnii sunt invitați și ei să arunce o privire site-ului La Nuit și să aleagă ținuta potrivită pentru partenera sa. Ea s-ar bucura de minune să primească în dar o ținută din satin!

Ivoire – culoarea calmului, a eleganței și a purității

Precum negrul, și culoarea ivoire este o culoare a eleganței. Simplă dar roială, ivoire este potrivit atât pentru cămăși de noapte lungi, cât și pentru cele scurte. O decizie grea între ivoire și roz pudră! Dar dacă nu vă puteți decide, optați pentru ambele variante.

Ivoire este o culoare calmantă, astfel că puteți purta o cămașă de culoare ivoire și când faceți activități. De exemplu, vă puteți uita în liniște la un film sau să citiți o carte. Nu scrie nicăieri că nu te poți relaxa într-o cămașă de noapte!

Bleumarin – culoarea mării eclipsate de cerul întunecat

Ultima, dar nu cea din urmă culoare este bleumarinul. Acest albastru închis este o culoare regală, ideală pentru serile de weekend. O cămașă de noapte de culoarea bleumarinului este ceea ce vă lipsește din garderobă! De ce să nu o achizionați de la brandul La Nuit?

La Nuit este un brand cu o misiune unică: să le ajute pe femei să se simtă frumoase. În special în hainele de seară pe care le poartă. Pentru a îndeplini această misiune, ei creează ținute de seară din satin pe toate mărimile și pe culori diverse.