CaloriScan – un prieten apropiat in dieta dumneavoastra

Cum funcţionează CaloriScan
CaloriScan are acum un senzor de acceleraţie electronic 3D care înregistrează activitatea dumneavoastră fizica pe parcursul întregii zile. Indiferent daca pregătiţi micul dejun, daca alergaţi pe scări, daca va duceţi la serviciu, daca va ocupaţi de documente sau faceţi treburile casnice – CaloriScan este prietenul dumneavoastră.

CaloriScan poate sa calculeze in mod precis cate calorii arde organismul dumneavoastră in timpul activităţilor fizice. CaloriScan acţionează cu ajutorul algoritmului “Active Engine 2“, care recunoaşte si diferenţiază in mod precis mişcările corpului.

CaloriScan – un prieten apropiat in dieta dumneavoastră. Măsurarea exacta a consumului de calorii permite un management profesional al greutăţii.
• O măsurătoare pe parcursul a 24 de ore a consumului de calorii
• Consum caloric
• Va menţine motivaţia
• Design extra-plat si confortabil de purtat

Modul in care CaloriScan calculează numărul de calorii pe care-l ardeţi zilnic
Monitorizează grăsimea corporala, paşii si distanta: ştiind numărul de calorii asimilat din alimentaţie, CaloriScan va sprijini controlul balanţei energetice, calculând toate caloriile consumate prin activitatea fizica. CaloriScan vă va spune de asemenea câta grăsime corporala aţi ars in fiecare zi. Poate monitoriza numărul de paşi pe care-l parcurgeţi zilnic si poate înregistra distanta parcursa prin mers sau jogging – in acest fel veţi avea o evidenta clara asupra stării generale de sănătate.

Compact si uşor de folosit: CaloriScan este cel mai compact monitor de activitate si datorita designului ergonomic este foarte simplu de folosit. Doar cu o apăsare pe buton, toate rezultatele măsurate, inclusiv grăsimea corporala pe care o ardeţi, pot fi citite cu uşurinţa pe ecran. CaloriScan este uşor de purtat la dumneavoastră, poate încăpea in buzunarul pantalonului sau in geanta, fiind foarte versatil.

Capacitate de memorare de 7 zile: cu ajutorul CaloriScan nu trebuie sa va mai faceţi griji in privinţa înregistrării zilnice a măsurătorilor, deoarece toate rezultatele vor fi păstrate automat pentru 7 zile.

Sursa: Omron