Calitatea este mai mult decat un produs sau serviciu: este un proces de schimbare !

Lucram cu cei mai mari si mai respectati dezvoltatori, contractori si consultanti principali, furnizand infrastructura de utilitati de prima clasa industriei de bransamente electrice Bucuresti.Activitatea noastra acopera toate sectoarele de la dezvoltari rezidentiale inalte pana la infrastructuri majore de energie electrica. Numeroasele noastre acreditari din industrie sunt o dovada a standardelor noastre exemplice de siguranta si calitate.

Misiunea noastra este:

” Furnizam servicii de inalta calitate in mod constant clientilor pentru a castiga loialitatea pe termen lung”, iar valorile noastre fundamentale reflecta angajamentul nostru fata de acest lucru.

La bransamente electrice Bucuresti folosim un instrument recunoscut la nivel national – pentru a masura si evalua performantele noastre, obtinand un feedback valoros din partea clientilor nostri in fiecare etapa, pentru a ne asigura ca continuu conducem standarde si mai mari. In mod consistent, peste 80% din munca noastra de la ElectroCosErv este repetata de la clienti foarte multumiti – o statistica pe care suntem extrem de mandri.

In mod colectiv, expertiza noastra este nemaiintalnita in industrie si acopera infrastructura utila traditionala si de generatie urmatoare, inclusiv electricitatea si solutiile regenerabile si retelele energetice. Cu ajutorul ElectroCosErv vine suportul, securitatea si stabilitatea financiara pentru o pace totala a mintii.

Ca parte a grupului nostru unic de companii, suntem principalul furnizor de retele de utilitati din Romania detinand si operand retele discrete si deservind locuinte la nivel national.

Siguranta. Fiabilitate. Performanta.

ElectroCosErv ofera o gama completa de solutii electrice fiabile proiectate pentru a sprijini siguranta si performanta optima a lucratorilor pentru mediile dure de astazi. Solutiile noastre de top din industrie variaza de la iluminatul portabil la distributia de energie, care sustine nevoile industriilor cum ar fi constructiile comerciale, utilitatile, petrochimice, alimente si bauturi.

Bransamente electrice Bucuresti unifica principalele elemente competitive pentru a oferi clientilor nostri solutii de care au nevoie pentru a reusi pe piata aleasa. Oferim partenerilor nostri flexibilitate, produse si servicii inovatoare pe termen lung asupra clientilor. Avem un angajament puternic fata de cresterea profesionala si bunastarea noastra.

Programul de dezvoltare a carierei de bransamente electrice Bucuresti a fost creat pentru a ajuta angajatii sa-si recunoasca punctele forte si sa isi defineasca mai bine profilurile personale, permitandu-le sa se dezvolte si sa-si gaseasca locul in structura companiei. Prin potrivirea profilurilor lor cu locurile de munca evaluate, angajatii pot descoperi noi oportunitati in care se pot simti impliniti si pot fi cei mai eficienti la locul de munca.

De asemenea, bransamente electrice Bucuresti organizeaza mai multe activitati corporative pe parcursul intregului an, permitand tuturor angajatilor sa dezvolte un sentiment de comunitate si prietenie, contribuind la imbunatatirea cooperarii si eficientei mediului de lucru la ElectroCosErv.

De-a lungul anilor, ElectroCosErv s-a stabilit nu numai ca unul dintre cei mai importanti producatori de blocuri de terminale, dar a jucat, de asemenea, un rol important in comunitate.

Obiectivele companiei noastre sunt cel mai bine exprimate printr-un mesaj: “Trebuie sa ne ghidam intotdeauna clientii in alegerea celei mai potrivite tehnologii si produse pentru nevoile lor. Calitatea este mai mult decat un produs sau serviciu: este un proces de schimbare “.