fbpx

Calitate si durabilitate – Atributele forte ale unor proiectoare LED

proiectoare led

Proiectoare Led – Generalitati

Daca ar fi sa descriem caracteristicile acestor produse, am spune ca o sursa de lumina foarte puternica, de obicei alba, puternica si poate asigura un camp vizual fara lumina naturala intr-un spatiu foarte mare, numit proiector LED.
proiectoare led
In general, utilizarea proiectoare cu LED-uri este foarte frecventa in intreaga lume, in special in locurile care necesita o zona mare de iluminare pentru a asigura viziunea trecatorilor. Sunt folosite si pentru obiecte de artizanat care evidentiaza zone, sculpturi sau idei de pictura.

Topul avantajelor

  1. Proiectoare cu LED vor reduce foarte mult facturile la electricitate, in unele cazuri cu pana la 50%.
  2. Noua tehnologie cu proiectoare LED oferita de LED-Concept se poate aprinde imediat fara timp de incalzire. In plus, proiectorul LED ofera o lumina foarte puternica si neintrerupta, care cu siguranta nu va interfera cu viziunea nimanui.
  3. Un beneficiu la fel de important este ca proiectorul LED nu contine raze ultraviolete sau infrarosii si nu emite caldura, astfel incat poate proteja mediul.
  4. Durabilitatea lor ridicata este un factor foarte important. Prin urmare, costul inlocuirii lor in mod regulat nu va mai exista, aducand economii suplimentare.

In cele din urma…

Daca doriti sa aveti un iluminat puternic si sa reduceti facturile de energie electrica, atunci trebuie sa alegeti un sistem de iluminat cu un proiector LED. Multi oameni se plang de facturile mari de energie electrica sau de sistemele de iluminat cu randament scazut care emit lumina slaba sau culori incomode pentru ochiul uman.

Datorita acestei chestiuni importante, dar si din alte motive, ar trebui sa incepem sa utilizam tehnologia de iluminare cu LED cat mai mult posibil pentru a beneficia de multe avantaje.

Alegeti fara griji, alegeti magazinul online Electric Concept pentru cele mai bune oferte la sistemele de iluminat bazate pe tehnologia led – light emmiting diod technology!