Caldura te invita la o plimbare pe faleza!

Cand ies primele raze de soare cu totii ne ducem cu gandul la mare, chiar daca nu putem sa facem plaja si sa inotam macar sa ne plimbam pe faleza, sa respiram aer curat si sanatos si sa ne relaxam in sunetul valurilor. La plaja ne putem gandi de la deschiderea oficiala a sezonul, de 1 mai si nici atunci daca vremea nu ne permita, dar Constanta este un oras foarte primitor si cu o multime de obiective turistice de vizitat pe care le poti vedea acum cand este liber si restaurante cu preparate din peste pe care le vei adora. O cazare in eforie nord la pensiuni este La Mer, un spatiu intim cu oameni foarte ospitalieri la care sigur te vei reintoarce.

Cum anume iti poti ocupa timpul intr-o vacanta in Constanta in extrasezon? Marea este splendida in toate anotimpurile si ofera imagine memorabile, de aceea o plimbare pe faleza este ideala indiferent de vreme. Puteti merge la Delfinariu impreuna cu cei mici, veti avea parte de un spectacol pe cinste, Muzeul de Istorie, Microdelta din Constanta, Portul turistic Tomis si puteti facea chiar croaziere pe insula Ovidiu si Delta Dunarii.

Nu rata o vacanta de neuitat, o vacanta in care poti face ce iti doresti si ai parte de foarte multa liniste si relaxare.