fbpx

Calculatoare second hand optime pentru business-ul pe care il ai

calculatoare ieftine

Tinerii antreprenori care sunt la inceput de drum si doresc sa isi doteze sediul afacerii cu calculatoare pot lua o decizie foarte inteleapta care sa ii ajute sa isi gestioneze cat mai bine cheltuielile si sa nu iroseasca sume de bani, lucru care le-ar putea afecta profitul, pot investi in calculatoare second hand. Pana nu demult, foarte multa lume se ferea sa investeasca in computere la mana a doua si optau pentru aceasta varianta numai atunci cand bugetul era foarte limitat, insa acum calculatoarele la mana a doua reprezinta o alegere foarte buna, sunt foarte ieftine si eficiente totodata.

Principalele motive pentru a cumpara calculatoare second hand pentru afacerea ta

Primul si cel mai important motiv pentru care oamenii opteaza pentru calculatoare ieftine pentru a-si dota sediul firmei este acela ca sunt foarte ieftine, uneori chiar si de 2-3 ori mai mici decat cele noi. Desi nu exceleaza la capitolul aspect si performante, calculatoarele la mana a doua pot fi folosite cu succes pentru afacerile care nu necesita ultimul model de laptop, afacerile care implica editarea de imagini, de fotografii, traduceri, redactare de documente si traducere de documente cu ajutorul unor programe noi, in permanenta updatate.

Totodata, calculatoarele second hand au o durata de viata indelungata. Acestea provin de regula din randul modelelor mai vechi de business de la branduri de renume la nivel international, printre care Dell, HP, Lenovo, Acer, iar lista poate continua. Aceste calculatoar sunt fiabile, nu se defecteaza imediat si iremediabil dupa cateva luni de utilizare intensa in carul companiei.

Calculatoare second hand | calculatoare ieftine | Calculator-ieftin.ro 

calculatoare second hand

Totodata, specialistii https://calculator-ieftin.ro ofera si o garantie destul de lunga, de 12 luni, care poate fi prelungita de catre cumparator, iar oferta este extrem de variata. In cazul calculatoarelor la mana a doua, upgrade-urile sunt ieftine, iar pentru cei care nu sunt pe deplin multumiti de performantele produselor cumparate, exista posibiliatea imbunatatirii atat pe partea de hardware si de software, cu costuri destul de reduse.

Nu in ultimul rand, achizitionarea unui calculator la mana a doua pentru companie este o alegere reusita deoarece acesta poate fi conectat la o gama variata de periferice necesare in orice birou, precum imprimante, multifunctionale, scannere. Computerele second hand sunt livrate rapid si in cele mai bune conditii, iar transportul este gratuit la comenzile de peste 300 de lei.