fbpx

Calculatoare refurbished sau calculatoare noi?

Va ganditi serios sa achizitionati un computer, insa nu sunteti atat de incantati ca trebuie sa asteptati sa mai treaca o perioada de timp pentru a economisi suma de bani de care aveti nevoie? Ei bine, Matrix IT va ofera posibilitatea de a comanda usor si rapid, calculatoare refurbished, la preturi exceptionale, fara sa fie nevoie sa mai asteptati nici macar o zi!

Ce inseamna „calculatoare refurbished”?

Multe persoane confunda calculatoarele refurbished cu cele second hand, aceasta confuzie fiind, probabil, motivul principal, pentru care se feresc sa le achizitioneze. Pentru a face o distinctie clara intre cele doua, trebuie sa stiti ca echipamentele de tip second hand au mai fost utilizate de catre alte persoane, in timp ce calculatoarele refurbished sunt in general luate in leasing de companii. In momentul in care perioada de leasing expira, aceste calculatoare sunt luate de producator, testate si verificate pentru a se asigura buna functionare a acestor echipamente.

Dupa cum puteti observa, diferenta dintre calculatoarele second hand si cele refurbished este una evidenta, astfel ca nu mai trebuie sa va ingrijorati ca, achizitionand un calculator sau orice alt produs etichetat ca fiind „refurbished”, il veti utiliza o scurta perioada de timp pentru ca este destinat unei defectari imediate si iminente, ba dimpotriva, va veti bucura de functiile sale, vreme indelungata.

Avantajele unor calculatoare refurbished

Dupa cum am specificat anterior, indiferent de motivul pentru care un calculator este etichetat ca fiind refurbished, acesta, inainte de a fi oferit spre vanzare, este verificat bucata cu bucata de catre producator si testat pentru a dobandi aceleasi specificatii pe care le are produsul original.

Calitatea calculatoarelor refurbished comercializate de catre Matrix IT, este confirmata si de garantia oferita pe o perioada de 2 ani de care acestea beneficiaza. Suntem convinsi ca, odata ce ati achizitionat un astfel de produs, veti castiga incredere in performanta si eficienta lor, descoperind avantaje incontestabile pentru care le veti cauta mereu. Cumparand calculatoare refurbished veti reusi sa economisiti bani sa sa va bucurati de produse exceptionale. Acestea au o rata mica de defectare, functionarea lor fiind una optima pe o durata indelungata de timp.

Calculatoarele refurbished disponibile in stocul magazinului online matrix-it.ro, se pot utiliza, in functie de caracteristicile tehnice, in domeniul business, pentru entertainment & gaming sau pentru design & graphic. Sunt echipamente robuste, silentioase, concepute pentru a oferi calitate si randament maxim, au un design compact si atractiv, dimensiuni reduse, etc. Pentru mai multe informatii despre caracteristicile tehnice ale fiecarui model in parte (sistem de operare, tip procesor, memorie, hard drive, porturi, etc.), va invitam sa accesati platforma web mentionata anterior. De asemenea, puteti lua legatura cu personalul companiei.

Produsele comandate va vor fi livrate intr-un timp foarte scurt, la adresa specificata, exact in conditiile in care v-au fost prezentate. Va asiguram ca veti fi foarte multumiti de alegerea facuta.