fbpx

Calatoria perfecta, cu persoana iubita!

Luati-va iubita/ul de mana si mergeti in orasul dragostei, o calatorie perfecta numai la Paris o puteti avea. Cea mai romantica destinatie de ziua indragostitilor este Parisul, fiind in topul preferintelor unei vacante in doi dintotdeauna. Sau poate alegeti Milano, de unde sa faceti cele mai frumoase cumparaturi? Chiar si Barcelona este o destinatie de vis, mai ales pentru indragostiti! Daca vreti sa sarbatoriti cea mai frumoasa zi din an in afara tarii, cu avionul, apelati la serviciile de transport Constanta-Otopeni pentru a ajunge in siguranta si confort la aeroport, dar si cand va intoarceti din vacanta spre casa.

Cand este disponibil serviciul de transport Constanta-Otopeni? Puteti sa va cumparati biletul de avion oricand, fara sa tineti cont de anumite ore pentru ca exista curse de transport catre aeroport zilnic. Transportul de persoane cu microbuzul se face in timp util, astfel ca nu vor exista intarzieri, iar conditiile sunt foarte bune, siguranta si confort pentru o calatorie placuta.

Pentru a ajunge la aeroportul Otopeni din Constanta cel mai simplu mod, dar si rapid este transportul cu autocarul, deoarece este foarte confortabil, cursele se fac in fiecare zi si aveti loc sufient pentru bagaje. Transportul la aeroport se poate face si intr-un mod mai exclusivist, cu masini tip limousine, individual.