Calatoresc in interes de business cu Global Auto Travel de mai bine de doi ani

„Sunt manager de companie, conduc mult, zbor de pe Otopeni de cateva ori pe luna in Europa. Am descoperit, de cel putin doi ani, transferul Constanta – Otopeni si ma declar satisfacut de ideea de a calatori in interes de business cu Global Auto Travel.

Ca manager, raspund la mai mult de zece mailuri de la colegi, la zeci si zeci de mailuri zilnice de la colaboratori, fac si trimit cel putin 3 oferte pe zi, comunic mult telefonic si prin imessage. In aceste conditii, mi-ar fi mult mai complicat sa conduc propria masina spre aeroport. N-as fi zis asta daca n-as fi ales, ce-i drept, cu ceva emotii, pentru prima data, acum mai bine de doi ani, transferul Constanta – aeroport Otopeni. Dar a fost de ajuns sa calatoresc o data, apoi, n-am mai considerat alternativa sofatul.

Global Auto Travel, companie care mi-a devenit si colaboratoare, ofera conditii excelente de transport privat, dar si in comun, cu o flota de masini impresionanta si care asigura conditiile de confort si siguranta maxime. Un alt aspect care ma avantajeaza este si ca tranferurile sunt mai multe intr-o zi, ceea ce face sa nu pierd timp asteptand in aeroport, se fac din fata locuintei personale si, spre deosebire de cursele obisnuite, transportul cu Global Auto Travel este rapid.” (Alexandru, Constanta)

Ne-am dorit sa vorbeasca, in locul nostru, clientii nostri. Credem ca ei dau cel mai bine masura calitatii serviciilor noastre. Noi ne rezumam la ceea ce stim sa facem cel mai bine, sa le oferim confort, rapiditate si siguranta in transport pe distanta Constanta – Otopeni.

Daca vreti sa apelati la noi, va asteptam cu detalii pe site-ul nostru.