Caisului Residence – website realizat de agentia Limonade

Acest complex va pune la dispozitie apartamente noi, de vanzare sau de inchiriat cu doua sau trei camere. Este un proiect dezvoltat in 2014/2015, cu o suprafata de 4000m2 si este format din 2 blocuri de 3 etaje ( p+2+ 3m), avand in total 86 de apartamente ( cu 2 si 3 camere).
Caisuluiresidence este un website de prezentare modern, responsive, cu un design placut, in care se gasesc cu usurinta toate informatiile necesare, site-ul avand o structura user friendly. S-a implementat si o galerie foto intr-un sliede dinamic care surprinde imagini de pe santier .
Complexul rezidential este situat la 600 m de soseaua Fundeni (Bucuresti) pe Strada Caisului nr 5, Comuna Dobroesti, Ilfov. In zona se gasesc urmatoare mijloace de transport: RATB: 182, 253, 254, 282, Tramvai: 21.
Proiectul isi propune sa ofere un complex rezidetial retras si un raport foarte bun calitate – pret. Apartamentele sunt noi, moderne si cu finisaje de calitate. Proiectul ofera chiar si birouri sau spatii pentru inchiriat. Pentru achizitionarea apartamentelor se accepta si metoda de plata prin rate la dezvoltator.
Agentia Limonade are o experienta de peste 5 ani in dezvoltarea de site-uri moderne, responsive si user friendly, dar si in marketing si promovare online. Puteti vedea mai multe proiecte realizate de Limonade accesand site-ul limonade.Misiunea agentiei este de a ajuta clientii sa aiba o imagine profesionala, o strategie de marketing bine definita si cu rezultate de succes.