fbpx

Cadouri pe loc la fiecare comanda de anvelope Bridgestone de la AnvelopeMAG

La fiecare comanda a unui set de 4 anvelope Bridgestone, AnvelopeMAG ofera un cadou pe loc, in functie de diametrul anvelopelor comandate.
Comenzile se pot face direct in magazinul online AnvelopeMAG.ro sau telefonic, la numerele 0721.00.22.33; 0734.99.55.40.

Pentru comenzi de 4 anvelope Bridgestone de vara / all seasons cu diametrul >= 17, CADOUL oferit este o priza tripla pentru masina.
Pentru comenzi de 4 anvelope Bridgestone de vara / all seasons cu diametrul <17, CADOUL oferit este un incarcator auto universal pentru telefoane mobile. Promotia este valabila pana la data de 24 mai 2014. Bridgestone – pasiune pentru excelenta

Incepand din 2008 si pana in 2010 toate anvelopele utilizate in Formula 1 au fost furnizate de catre Bridgestone, care a fost de altfel, primul fabricant japonez de anvelope. In 1988 grupul s-a marit prin cumpararea companiei Firestone Tire. Tehnologia si securitatea sunt cele 2 criterii de baza ale fabricantului japonez care se situeaza pe locul 2 pe piata mondiala a anvelopelor.
Specializat in fabricarea anvelopelor off-road, Bridgestone este foarte implicat in crearea de noi cauciucuri ecologice capabile sa ruleze in conditiile de vreme cele mai dificile. De la o anvelopa semnata Bridgestone, putem sa pretindem atat un comportament foarte bun in conditii de umezeala cat si un nivel sonor redus, toate acestea fiind concepute in mod coerent de catre acelasi fabricant.
Aceasta obsesie de perfectiune a fabricantului i-a adus, de altfel, mai multe trofee in Formula 1, prin colaborarea sa cu cele mai mari echipe sportive ca Ferrari, Williams sau Toyota. In afara competitiilor, Bridgestone echipeaza cu anvelope modele de sport ca Audi TT, BMW Z8 sau Mazda Miata MX-5.

Pentru a vedea intreaga oferta de anvelope Bridgestone de la AnvelopeMAG, click aici.