Cadouri la anvelope de vara Falken FK510 si Kumho KU39

La achizitia unui set de 4 anvelope Falken, model FK510, indiferent de diametru, se ofera bonus o geanta sport FALKEN, dimensiuni 27cm/27cm/63cm.
Mai multe detalii pe AnveloSHOP.

Promotie valabila in limita stocurilor disponibile. Oferta supususa unor termeni si conditii – pentru informatii contactati-ne telefonic la 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33

Piata anvelopelor de performanta ultra-inalta (ultra high performance, UHP) este intr-o continua crestere, iar ca raspuns la acest fapt cei de la Falken propun cea mai avansata solutie din punct de vedere tehnologic lansate de ei pana acum, Falken Azenis FK510.
Acest model de top a convins deja pe cei de la celebra publicatie Autozeitung, de la care au primit calificativul “foarte recomandate” in cel mai recent numar al revistei. Asociatia Germana a Inspectorilor Tehnici (GTUE) a oferit acelasi calificativ anvelopelor. Azenis FK510 ofera performante extrem de ridicate in special in ceea ce priveste comportamentul pe carosabil umed.-
Caracteristici esentiale:
-Lamele si caneluri special proiectate pentru a proteja impotriva acvaplanarii.
-Condus mai dinamic, facilitat de tehnologia “Adaptarii Constante a Presiunii”.
-Aderenta ridicata si confort imbunatatit datorita designului “Nano 4D”.
-Indice de viteza Y care permite rularea cu viteze ridicate.

La achizitia unui set de 4 anvelope Kumho model KU39, incepand cu diametrul 17’’, se ofera un set de recreere plaja, ( continand un set de palete tenis de plaja, un set mini de sah, si un set mini “Nu te supara frate!”).
Mai multe detalii pe AnveloSHOP.
Promotie valabila in limita stocurilor disponibile. Oferta supususa unor termeni si conditii – pentru informatii contactati-ne telefonic la 0371.51.51.55 sau 0721.00.22.33

Anvelopele de vara Kumho KU39 au fost proiectate de producatorul din Coreea pentru a oferi performante oricarui sofer, indiferent de stilul de condus al acestuia. Gandite pentru a avea un comportament ideal atat pe carosabil uscat cat si pe carosabil umed, acestea garanteaza rezultate exceptionale in ceea ce priveste performantele la rularea cu viteze ridicate si nivelul sigurantei pasagerilor.
Caracteristicile principale ale acestor anvelope:
-Un design asimetric al benzii de rulare ce ofera stabilitate in viraje si la rularea cu viteze ridicate.
-Banda centrala de cauciuc ofera o legatura continua cu suprafata carosabilului, sporind nivelul manevrabilitatii si a controlului directiei.
-Canelurile circumferentiale largi si adanci si elementele suplimentare prezente pe banda de rulare ofera un bun control asupra acvaplanarii in conditii de ploaie.
-Structura interna prezinta doua curele de otel, protejate de benzi de nylon si lyocell, ce ajuta la imbunatatirea stabilitatii si a rezistentei la rularea cu viteze ridicate.