fbpx

Cadoul ideal pentru o aniversare este bratara tennis aur alb cu diamante

bratara tennis din aur alb cu diamante

Bratara tennis aur alb cu diamante are o notorietate bine cunoscuta inca din anul 1987, cand in timpul semifinalei de tennis de la US Open, jucatoarea renumita de tennis Christ Evert si-a pierdut o astfel de bratara in timpul meciului. Aceasta i-a cerut arbitrului o pauza pentru a putea cauta linistita bratara si chiar daca se ofera timeout doar pentru motive medicale sau meteo, aceasta s-a bucurat de pauza si a putut sa isi caute bratara. Astfel, cu jocul oprit, toti spectatorii atat din tribute, cat si de acasa au asistat la cautari alaturi de jucatoare.

Bratara tennis aur alb cu diamante, o adevarata comoara pentru femei

Indiferent de modelul ales, o bratara tennis aur alb cu diamante este unica si pretioasa in acelasi timp. Avand in vedere ca diamantele nu se demondeaza niciodata, vei remarca ca iti va completa tinuta perfect indiferent de ocazie. Putem spune ca astfel de bijuterii sunt esentiale si de nelipsit din garderoba oricarei femei. Desigur, pe langa aspectul unic pe care il ofera o bratara tennis aur alb cu diamante, cel mai important aspect este calitatea pe care o ofera.

bratara tennis aur alb cu diamante

Este deja cunoscut faptul ca exista tot mai multi antreprenori falsi pe piata, tocmai de aceea trebuie sa cunosti care sunt metodele prin care poti verifica autenticitatea bijuteriilor tale. Ti-am pregatit cateva metode pe care sa le ai in vedere, dar si cateva aspecte de care sa tii cont la urmatoarea achizitie.

Cum recunoastem o bijuterie falsa?

In general, exista 2 factori importanti cand vine vorba despre autenticitatea pe care o are o bratara tennis aur alb cu diamante, respectiv claritatea pietrelor si tipul de metal utilizat. Nu multi stiu, dar fiecare piatra din compozitia bratarii este montata manual, iar metalele folosite sunt diferite, precum aurul galben sau alb, aurul roz, platina sau argintul. Astfel, durabilitatea metalului reprezinta un factor important si un aspect de luat in considerare cand vine vorba despre autenticitatea unei astfel de bijuterii.

Dimensiunea potrivita este masurata cu ajutorul unei panglici sau cu o sfoara cu ajutorul careia vei infasura incheietura. Ulterior, poti adauga un centimetru sau doi la lungimea totala si astfel vei putea calcula marimea totala a bratarii. Aceasta nu trebuie sa vina nici fixa, dar nici sa cada de pe mana. Specialistii sunt de parere ca marimea perfecta pentru o bratara tennis aur alb cu diamante este atunci cand poti introduce un deget intre bratara si incheietura mainii.