fbpx

Cadou 300RON la achizitie anvelope

Sezonul cald isi face simtita prezenta din ce in ce mai puternic, temperaturile in cursul zilei atingand 20 sau chiar 30 de grade. Asta inseamna ca vechile anvelope de iarna isi pierd mare parte din proprietati iar calitatea condusului scade drastic. Prin urmare, recomandarea noastra este sa achizitionati un set de anvelope de vara potrivite pentru conditiile de condus generale.

Daca aveti un set de cauciucuri, este recomandat sa analizati atent starea lui. Urmariti daca au aparut galme, fisuri pe marginea profilului sau chiar pe flanc si grosimii benzii de rulare. Majoritatea anvelopelor au indici de uzura, mici patrate puse aproape de limita cauciucului. Cand se ajunge la ele si incep sa se consume, este timpul sa achizitionati un nou set de anvelope vara. Chiar daca aproximati ca mai puteti merge un nr de km cu ele, mare parte din aderenta si stabilitatea oferite de catre acea anvelopa sunt pierdute odata cu trecerea de acel indice de uzura.

Venim cu o oferta anvelope Dunlop si oferta anvelope Goodyear, care sa atenueze efortul financiar ce il implica achizitionarea unui set de anvelope. Oferta este valabila dupa cum urmeaza:

– la achizitia de 4 anvelope de vara GoodYear sau Dunlop cu diametrul de 16 sau mai mici, beneficiati de un voucher de 50RON.

– la achizita de 4 anvelope vara GoodYear sau Dunlop, cu diametru de 17 sau mai mare, beneficiati de un voucher de 300RON

Oferta este valabila pana in data de 30 mai, si este valabila atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice. Oferta este valabila pentru anvelopele pe care le gasiti pe anveloshop. ro

Cum intrati in posesia tichetului:

1. Dupa ce primiti factura si anvelopele, intrati pe unul din site-urile: promotie. goodyear. eu sau promotie .dunlop. eu in functie de ce brand ati cumparat.

2. Completati formularul si urcati factura primita. E important sa se observe in clar nr de anvelope comandate, profilul lor, data facturii si numele cumparatorului

3. Astepati primirea voucherului in termen de 30 de zile.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru, Anveloshop. ro