fbpx

Cabinet stomatologic București – Servicii și tehnologie modernă

cabinet stomatologic Bucuresti Optim Dental Clinic

Optim Dental este un cabinet stomatologic București în care vei fi întâmpinat și tratat într-o atmosferă plăcută, cu echipamente și tehnologii moderne. Echipa clinicii stomatologice asigură tratament dentar conform standardelor europene înalte, utilizând materiale de înaltă calitate. În cabinetul stomatologic București este asigurat un nivel maxim de igienă și dezinfectare, pentru siguranța pacientului și a personalului. Aici poți conta pe servicii de înaltă calitate la prețuri accesibile.

Cabinet stomatologic București – Servicii

Defectele dentare sunt tratate prin plasarea de fațete, coroane, punți, implanturi sau proteze. Coroana reface forma dintelui deteriorat și împiedică despicarea acestuia. Fațetele de porțelan pot fi utilizate pentru unele defecte ale dinților frontali. În absența unui dinte în dentiție, se pune o punte sau un implant pentru a restabili funcția și estetica. În unele cazuri, implantul poate să nu fie adecvat din cauza caracteristicilor individuale ale maxilarului, a bolii generale sau a considerațiilor personale ale pacientului. Apoi se recurge la metodele de protezare fixă ​​și detașabilă.

Protezele fixe sunt punți fixate permanent pe dinții tratați, adică, acoperă și dinții adiacenți defectului. În funcție de materialul din care sunt confecționate coroanele și podurile, acestea pot fi coroane metalo-ceramice sau complet ceramice. Protetica detașabilă se referă la proteze amovibile, care sunt fixate pe dinții existenți prin cârlige speciale sau alte elemente din materiale biocompatibile. Protezele pot fi realizate în întregime din plastic acrilic sau pot include un schelet metalic turnat. În absența tuturor dinților, cea mai bună alternativă pentru refacerea lor este utilizarea punților de implant. În acest scop, este necesar să se plaseze cel mai adesea 6 implanturi în partea superioară și 4 – 6 în maxilarul inferior.

Prin armonizarea zâmbetului, stomatologia estetică crește încrederea în tine. La Optim Dental medicii stomatologi se străduie să îți îmbunătățească dantura într-un mod minim invaziv. Albirea este o procedură care nu modifică proprietățile smalțului și nu îți afectează dinții atunci când este efectuată de un medic dentist.

Endodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu tratamentul canalelor radiculare. Tratamentul canalelor radiculare are loc de obicei după o anestezie. În funcție de dinte, canalele pot fi de la 1 la 4, uneori mai multe. După stabilirea permeabilității acestora, canalele sunt lărgite și tratate chimic cu soluții. Acest lucru asigură îndepărtarea completă posibilă a conținutului canalelor și dezinfectarea acestora.

Canalele sunt apoi umplute cu material tolerabil biologic (gutaperca și sigilant cremos). Astfel, canalele umplute sunt sigilate cu ciment, care oferă protecție împotriva invaziei bacteriene. După această manipulare, dintele este gata pentru restaurarea ulterioară cu o obturație sau coroană. În practica stomatologică, tratamentul endodontic se efectuează la microscop, care asigură o precizie mai mare și extinde gama de manipulări (închiderea perforațiilor, găsirea fisurilor, îndepărtarea instrumentelor rupte, deschiderea canalelor suplimentare).

Daca ai nevoie de serviciile unei stomatologii apeleaza cu incredere la cabinet stomatologic Bucuresti Optim Dental Clinic!