fbpx

Bunatati din camara Duro!

Pregatirea gemurilor si dulceturilor nu este o treaba simpla, trebuie sa te numesti gospodina, sa porti sort, sa ai retete proprii si secretul gustului deosebit. Chiar daca pare o chestiune desprinsa dintr-o carte cu eroi, de fapt tine de traditie, pasiune, talent si dorinta de a avea o camara plina pentru iarna. Stim cat de mult timp necesita prepararea conservelor pentru iarna, stim si cat de putin timp ne mai ramane pentru a petrece cu cei dragi, de aceea folosim retete autentice, pastrate de noi din mosi-stramosi, tocmai pentru a-ti usura munca si a-ti umple camara in fiecare an cu cele mai bune gemuri si dulceturi din cate ai mancat de la bunica pana in prezent. Duro este producator de gemuri, distribuitor si il gasesti in majoritatea supermarketurilor si hipermarketurilor sub marcile diferitelor branduri de profil.

Gustul autentic Duro te va impresiona inca de la prima lingurita! Gemurile noastre traditionale reusesc sa pastreze si sa imbine armonios parfumul, savoarea si autenticitatea piureului din fructe, proaspat culese de pe plaiurile mioritice ale tarii. Folosim doar ingredient atent selectionate si retete care ne-au consacrat de-a lungul anilor. Suntem o mare familie, lucram cu pasiune, devotament si seriozitate, de aceea produsele noastre sunt de cea mai buna calitate. Gemurile pentru patiserii sunt o cele mai apreciate de utilizatorii nostril industriali.

Va invitam pe site-ul Duro sa ne cunoasteti mai bine. Producem si distribuim gemuri pentru patiserie en gross, datorita liniilor automatizate ce ating o capacitate de pana la 6 tone/ora.